Armed pe locul #1 in Talent Pool-ul SPINNIN’ RECORDS. Voteaza!

 

 

UPDATE: In urma cu cateva zile va anuntam reusita producatorilor craioveni de la ARMIN HOUSE PRODUCTION, cu primul lor single ARMED, clasat pe locul #3 in Talent Pool-ul Spinnin’ Records. Revenim cu vesti grozave: piesa ARMED ocupa prima pozitie in celebra competitie internationala, surclasand piese din SUA, Polonia, Australia, UK sau Olanda. Pentru a se mentine pe primul loc, romanii de la ARMIN HOUSE PRODUCTION au nevoie in continuare de sustinerea dumneavoastra.

Cea mai noua casa de productie muzicala din Romania, Armin House Production, si-a facut debutul intr-un mod spectaculos. ARMED – primul single lansat sub acest label, a reusit performanta de a urca 800 de pozitii in doar 6 zile, ajungand pe locul 3 intr-una dintre cele mai importante competitii de muzica electronica din lume, organizata de celebra casa de productie muzicala SPINNIN’  RECORDS.

Echipa Armin House Production din Craiova, compusa din Edson Husman (Robert Pica), The Manager (Mihai Dragu), Pascovski V. (Victor Pascovski), se afla in prezent in TOP pe locul 3 cu melodia ARMED. Pentru ca piesa sa urce pe primul loc, intr-o competitie acerba cu mii de melodii din intreaga lume, producatorii craioveni ai melodiei ARMED au nevoie de sustinere si voturi.

Ocuparea primei pozitii in clasament ofera sansa semnarii unui contract de colaborare cu faimoasa casa de productie SPINNIN’ RECORDS si prezenta celor trei craioveni in topurile internationale cu muzica produsa de ei. Sustineti prin VOT piesa ARMED accesand linkul  http://bit.ly/1oY7rkP , sau pe pagina oficiala Armin House Production ori site-ul oficial www.arminhouseproduction.com (pentru  a vota dati like paginii SPINNIN’ RECORDS, apoi click pe butonul VOTE FOR THIS TRACK)

ARMIN HOUSE PRODUCTION este unul dintre cele mai recent infiintate label-uri din Romania. Fondat de Mihai Dragu, cunoscut drept primul DJ din tara care si-a facut debutul in paralel cu activitatea de director al Liceului Teoretic „Henri Coanda” din Craiova, ARMIN HOUSE PRODUCTION isi propune sa cucereasca topurile internationale cu productii originale si beat-uri vibrante, toate orientate catre Electro House.

INFO

FACEBOOK ARMIN HOUSE PRODUCTION

ARMED ON SOUNDCLOUD

ARMED ON YOUTUBE

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Armed pe locul #1 in Talent Pool-ul SPINNIN’ RECORDS. Voteaza!”

  1. Bogdan says:

    FOARTE TAREEEE!! Bravo baietii!!

Scrie un comentariu: