Aria Urbana lanseaza noul album “EXISTARI” la Teatru Fix

aria urbana-fix

Revolutia spirituala a marcat un nou inceput! Vino la FiX pe 2 octombrie, de la ora 22:00 sa participi la un eveniment deosebit si sa ii cunosti pe baietii de la ARIA URBANA! O trupa brasoveana iesea din ceata muzicala a anilor 2000, tintind spre un mod de exprimare autentic, profund, real si…inspirat!

De atunci, ARIA URBANA a parcurs mai mult de un deceniu raspandind un mesaj adanc si perceptibil mintilor deschise, sincere cu sinele, sincere cu mediul din care fac parte.
In 2015, a venit ceasul lansarii celui de-al doilea album, un disc asteptat, anticipat si lucrat la microni, pentru ca experienta sinestezica sa fie completa.

“EXISTARI” s-a nascut ca un copil, cu dureri si indoieli, ceea ce il face grandios uman, profund si revelator artistic, un gen incubat in ani de studio si scene raspandite pe harta spirituala a Romaniei. Poezia lui Toni, groove-ul lui Dani Rusu, acordurile lui Marius Muntean si tesatura ritmica a lui Septimiu Harsan fac ca acest nou album sa aduca desfatari nebanuite atat sonore cat si spirituale.

ARIA URBANA, porneste in turneul lansarii celui de-al doilea album – EXISTARI – in 13 ani, un disc lucid si angajat, care nu te lasa sa dormi linistit, care te pune la zid si te mangaie pentru ca astea sunt partile din noi care sufera si exulta.

Urmariti-i pe unde vin sa va colinde cu mesajul lor sonor si veti descoperi latura aceea ascunsa din voi, care este dornica de spirit, ritm si mesaj.

Componenta: Toni Samson – versuri, voce; Marius Muntean – chitara, clape; Dani Rusu – bas, programming; Septimiu Harsan – tobe.

REZERVARE

Intrare: 15 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12 (între 12:00 și 18:00)

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

Gili Barbu – Acoustic Night

Concert Luna Amara | Underground Pub

O seara cu Holograf

Concert extraordinar Ion Suruceanu | De ziua ta, femeie!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: