Argatu, Maria Magdalena, SIBTR @Zona PartySpace

argatu-zona

Vi se pregăteşte un eveniment “SURPRIZĂ”. Argatu va apărea în faţa publicului pentru prima dată din cariera sa, sub o cu totul altă înfăţişare. Despre ce să fie vorba oare?

Veti afla vineri, 13 martie 2015, de la ora 22:00, daca veniti in Zona PartySpace. Alaturi de el vor fi prezenti Maria Magdalena si SIBTR.

DESPRE

ARGATU

În principal, ţin să spun că am ajuns la momentul în care trebuie să se afirme şi cealaltă faţă a lui Argatu, o gură de aer proaspăt şi un catalog vast de genuri muzicale. Multe dintre aceste piese mi-au fost cerute şi când aveam evenimente legate strict de Underground Folclor – am respectat motivul şi scopul pentru care am fost chemat şi am zis că trebuie să începem să le oferim oamenilor la evenimente şi celelalte sunete create de mine – să experimentăm drum and bass’ul, breakbeat, dub, dub-step, electro glitch funk, hip hop, grime s.a.m.d.

Maria Magdalena

Sunetele glitchy regăsite în IDM au determinat-o să îşi îndrepte energia către mixing, vrând să împărtăşească selecţiile sale şi publicului. Începe în 2011 să facă acest lucru, local, evenimentele la care participa purtând cel mai adesea amprenta Brain Events.

Maria susţine că un bun DJ ascultă genuri dintre cele mai variate, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra universului muzical şi pentru a realiza cele mai bune selecţii. Astfel reuşeşte cu uşurinţă să îşi adapteze soundurile în funcţie de eveniment, fiind mereu atentă la pulsul publicului.

Pe scenă abordează stiluri diferite, înscrise deseori în genul experimental: de la drone, ambient, post-rock, până la minimal techno, post-dubstep, chillwave, future garage, shoegaze, neocolind însă nici latura underground oferită de cultură hip-hop prin ramurile urbane de drill-rap, contemporary (female) R&B, alternative hip-hop.

Pe lângă evenimentele locale, Maria Magdalena colaborează îndeaproape & constant cu un radio online independent, eclectic şi neconvenţional din capitală, delahaze.fm. Evenimente asociate: warm-up pentru Sun Glitters ( Meru / Iaşi), Arms and Sleepers ( Control Club / Bucureşti), Semiosis, Environments (Teatru Fix / Iaşi).

SIBTR

Un DJ talentat care reuşeşte de fiecare dată să îşi mulţumească publicul prin selecţia unică, un producător foarte promiţător care îmbină o vastă arcadă a sunetelor şi le transformă în producţii variate şi foarte bine structurate. Recent a semnat cu Soundtrip Records, o casă de discuri din UK, şi urmează o serie de releasuri pe însuşi casă de discuri a lui Cody, TechZone Records.

Vă puteţi aştepta la orice de la el, deoarece niciodată nu pune un singur gen muzical. Producţiile sale variază de la Techno, Jackin’ House, Deep House, Electro şi Progressive . Momentan activează doar pe plan local dar suntem siguri că în câţiva ani îl veţi putea vedea împărţind scene cu nume mari .

BILETE SI REZERVARE

S-au pus în vânzare biletele la prețul de 10 lei la locațiile următoare: Teo’s Cafe ( ‪#‎Copou‬ – Xerox Zoom/ ‪#‎Tudor‬ – T17 / ‪#‎UMF‬ – gang Spital Sf. Spiridon) și la Povesti Iasi (Pe Ștefan cel Mare).
ATENȚIE: Sunt în număr limitat. Intrare: 10 lei, bilet cumparat in avans  sau 15 lei,  în seara evenimentului. Rezervări: 0743 022 886

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela(+18). Don’t Drink And Drive! Say no to drugs! – În cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regulă vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Zona Partyspace

Adresa: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 14, Iasi, Romania

Telefon: 0743 022 886

FB: facebook.com/ZONApartyspace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: