”Arata ca iti pasa” – seara caritabila in beneficiul copiilor si tinerilor cu autism

autism-2015

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – Filiala Iași are deosebita plăcere de a vă invita la seara caritabilă, organizată pentru a marca ”Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”, în data de 26 martie 2015, la Motel Bucium, începând cu ora 18:00.

Evenimentul își propune să continue, devenind o tradiție, campania începuta în anul 2009. Fondurile obținute ne vor ajuta să îmbunătățim viața copiilor și tinerilor cu autism, prin susținerea proiectelor asociației.

Pentru orice detalii si confirmari, telefon: 0729 914094

Pe 1 aprilie 2015, intre orele 12:00-13:00 va avea loc traditionalul Mars al diversitatii, pe traseul Piata Unirii – Sala Polivalenta. In aceeasi zi, intre orele 13:00 – 15:00, la Sala Polivalenta va avea loc un meci de fotbal.

Joi, 2 aprilie 2015, de la ora 19:00, pe pietonalul din fata Primariei Lucian va face o demonstratie de Zumba iar de la ora 20:00, impreuna cu copiii cu autism, se va aprinde lumina albastra, in fata Primariei Iasi. In acest an, in semn de solidaritate vor fi luminate in albastru si Camera de Comert si Industrie Iasi, Universitatea Al. I. Cuza, Universitatea de Medicina si Farmacie ”Gr. T. Popa”, Universitatea de Stiinte Agriocole si Medicina Veterinara ”Ion Ionescu de la Brad”, cladirea Antal International Network si sediul Grupului de companii Conex.

INFO

ANCAAR Iasi

E-mail: contact@ancaar-iasi.ro

Web: www.ancaar-iasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Stand Up, Muzica si Impro – Spectacol Caritabil

Expoziție caritabilă de pictură „Cumpărând un tablou mă ajuți să am hăinuțe și ghetuțe de Crăciun”

Din suflet de român – Spectacol Folcloric Caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

25.000 de euro premii pentru ideile de proiecte ale tinerilor din Moldova

REFRESH Photography Art Award

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

Scrie un comentariu: