Aprinderea decoratiunilor de Craciun / Palas Mall

aprinderea decoratiunilor de craciun_palas mall

Sâmbătă, 1 decembrie 2012, la ora 18.00, ieşenii sunt invitaţi în parcul Palas la aprinderea celor peste 260.000 de luminiţe de Crăciun. Momentul va fi marcat cu numeroase surprize, printre care un flash mob al spiriduşilor Moşului şi un impresionant foc de artificii. Un brad impunător, decorat cu ornamente spectaculoase, se află în centrul grădinii publice, acolo unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să împărtăşească feeria sărbătorilor cu cei dragi.

De la ora 19.00, magia Crăciunului va invada piaţeta centrală a Palas Mall. Corul de copii al Operei Naţionale Iaşi îi va bucura pe clienţi cu melodii de sezon, iar Mihai Popistaşu Band va susţine un concert de colinde.

260.000 DE LUMINI DE CRĂCIUN SE APRIND PE 1 DECEMBRIE LA PALAS

În luna cadourilor, Palas se transformă în Crăciunia, un tărâm de poveste, unde spiriduşii Moşului vor acorda mii de premii. Moş Crăciun îşi mută atelierul la Palas Mall, iar ajutoarele sale au împodobit întregul ansamblu cu aproximativ 260.000 de luminiţe. La acestea se adaugă circa 12.800 de globuri şi ornamente tematice şi peste 60 de brazi împodobiţi. Printre decoraţiunile spectaculoase din Crăciunia se numără un cerb iluminat, înalt de 6,5 metri, care va străjui în parcul Palas. Tot în grădină, copacii vor fi îmbrăcaţi în luminiţe, iar stâlpii vor avea ornamente strălucitoare.

Surprizele vor fi prezente şi în Palas Mall. Toate piaţetele vor fi decorate cu brazi spectaculoşi, dintre care cel mai înalt va avea 15 metri şi va fi situat în Atriumul Palas Mall, acolo unde Moş Crăciun şi spiriduşii îi vor întâmpina pe copii. Cei mici vor putea admira sania Moşului trasă de reni, element creat în mărime naturală, alături de o piramidă impresionantă cu ursuleţi animaţi şi două scene biblice cu Naşterea Domnului. Toate decoraţiunile au fost comandate de la companii de prestigiu din Germania, Austria şi Belgia. Cromatic, acestea au la bază auriul şi portocaliul, cu accente de lila şi violet.

Ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni în Crăciunia, să petreacă o iarnă de poveste în inima oraşului!

DIN PROGRAM

18.00 Aprinderea decoratiunilor de Craciun
Parcul Palas

18.15 Flashmob Spiridusi
Parcul Palas

18.25 Foc de artificii
Parcul Palas

19.00 Concert Opera Nationala Iasi si Mihai Popistasu Band
Atrium Palas

INFO

PALAS MALL

www.palasmall.ro

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: