Aplicaţii pentru cuplurile din noua generaţie (II)

aplicatia-duet-gadget-my-love-foto-aplicatii-de-cuplu-articol

(Lucian ROTARU)

Ziua îndrăgostiţilor este în câteva zile, iar Dragobetele nu este cu mult mai departe, de aceea vom păstra spiritul acestei luni şi vom continua articolul de săptămâna trecută cu noi aplicaţii care ar putea fi de mare folos în viaţa de cuplu. Iar, la final, avem şi aplicaţii create special pentru cei care nu sunt într-o relaţie, dar doresc să invite un amic sau amică în oraş într-un mod neobişnuit.

„Couple” este o altă aplicaţie creată special pentru îndrăgostiţii care comunică mult online. Deşi aplicaţia are foarte multe asemănări cu soft-ul „Avocado” prezentat săptămâna trecută, „Couple” are câteva funcţii în plus printre care cea mai importantă este posibilitatea de a efecta apeluri video din interiorul aplicaţiei şi de a lăsa mesaje video sau audio partenerului. Aplicaţia este gratuită şi este disponibilă pe iOS, Android şi are o versiune ce poate fi accesată din browser de la orice calculator.

O altă aplicaţie creată pentru a uşura viaţa cuplurilor şi pentru a-i face pe aceştia să vorbească despre anumite subiecte este denumită „Icebreak for Couples”. Aplicaţia oferă o platformă pentru cupluri în care aceştia pot pune întrebări şi pot răspunde la întrebările altora. Scopul aplicaţiei este de a încuraja comunicarea în cuplu şi de a-i ajuta pe aceştia să discute despre anumite subiecte mai dificile. Aplicaţia costă 2 dolari în acest moment şi este disponibilă doar pentru dispozitivele Apple.

Aplicaţia „Feel me” a fost gândită în încercarea de a realiza o conexiune cât mai reală între parteneri atunci când aceştia îşi trimit mesaje scrise. Astfel, în timp ce unul „tastează”, celălalt poate vedea unde acesta atinge ecranul. Aplicaţia a fost gândită şi ca un joc între îndrăgostiţi şi, de aceea, atunci când amândoi ating acelaşi punct al ecranului este declanşat un sunet sau o vibraţie a telefonului pentru a arăta că sunt în acelaşi loc. Deşi a fost anunţată de mai bine de 2 ani şi mulţi utilizatori s-au arătat interesaţi de „Feel me”, aplicaţia încă nu a fost lansată pe niciun sistem de operare. În schimb, te poţi trece pe lista de aşteptare de pe site-ul lui Marco Triverio, cel care a gândit şi promovat acest soft.

Pe final, aplicaţia „Duet” (gratuită, doar pe iOS în acest moment) promite să aducă romantismul înapoi în mesageria scrisă şi să te ajute să provoci persoanele pe care le îndrăgeşti la diferite activităţi. Aplicaţia nu a fost creată doar cu scopul de a invita pe cineva în oraş, dar poate fi o formă simpatică de a face acest lucru. Cei care doresc o abordare mai directă pot încerca aplicaţia „Down” (gratuită, iOS şi Android) care trimite provocări îndrăzneţe prietenilor online selectaţi, doar dacă aceştia trimit aceleaşi provocări înapoi.

Tu cum foloseşti noile tehnologii pentru a-ţi întări relaţiile? Aşteptăm răspunsurile pe pagina noastră de Facebook.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: