Prima aplicație a unei rețele de farmacie din România

Prima aplicație a unei rețele de farmacie din România/ aplicatieFarmaciile Dona lansează în premieră aplicaţia de smartphone care îţi indică cea mai apropiată unitate farmaceutică unde poţi găsi medicamentele de care ai nevoie

  • Noua aplicaţie poate fi descărcată gratuit şi este disponibilă pe Android şi Iphone

Farmaciile DONA prezintă prima aplicaţie a unei reţele de farmacie din România destinată telefoanelor mobile inteligente. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Itunes, fiind astfel disponibilă pentru Adroid şi Iphone. Agenţia Ceva Design s-a ocupat de dezvoltare şi implementare la nivel de grafică şi programare.

Prima aplicație a unei rețele de farmacie din România/ aplicatie DONA

Clienţii DONA vor avea acces la baza de produse din întreaga reţea de unităţi farmaceutice, în funcţie de oraşul de reşedinţă. Printr-o simplă navigare în aplicaţie, aceştia pot verifica daca un anumit produs se găseşte în stoc, putând fi totodată îndrumaţi spre cea mai apropiată farmacie. Prin intermediul acestei aplicaţii, clienţii vor putea telefona direct unei anumite farmacii, vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informaţii despre promoţii şi partenerii DONA.

“Aplicaţia are rolul de a îmbunătăţi interacţiunea clientului cu farmacia. Este uşor de utilizat si informaţiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacienţii care au nevoie de anumite medicamente puţin mai greu de găsit în farmacii sau de produse în regim de urgenţă. Dacă luăm în considerare succesul înregistrat până acum, ne aşteptăm ca această aplicaţie să atingă peste 10.000 de descărcări în următoarele luni. Vom continua să o dezvoltăm şi să investim noi resurse în funcţie de feed-back-ul primit de la clienţii noştri”, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

INFO

www.facebook.com/pages/Farmaciile-DONA

www.farmaciiledona.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: