Aplicatia SkyCity. Test si info @Meru Iasi

skycity-meru

In luna septembrie a acestui an, MERU aniverseaza 2 ani de existentă si pregateste o săptămână plină cu evenimente. Si pentru ca oaspetii importanti se intampină in haine de sarbatoare, pana pe 28 septembrie se fac mici renovări. Vor redeschide pe 28 septembrie, la ora 18.30, exact la 2 ani de existență.

Vor redeschide cu artă si vor continua pe aceleasi acorduri culturale, imbogătite cu discutii libere, aplicatii destepte – numai bune de instalat pe gadget-urile noastre –  si o seara reconfortantă de dans.

“3 liceeni deștepți* cum sunt mulți tineri români, dar și cu inițiativă* cum sunt puțini, au creat o aplicație prin care poți interacționa în mod direct cu oamenii dintr-o cafenea. De ex: ești într-o cafenea și te plictisești la masă cu prietenii tăi care stau pe facebook. Postezi că ai chef de un șah sau o discuție despre …stilouri. Toți cei din cafenea văd postarea ta, iar celălalt plictisit sau interesat te contactează direct. Mai mult, poți vizualiza meniul și poți comanda direct de pe telefon.

Duminică, 4 octombrie 2015, pe seară, la un pahar cu vin, testăm aplicația SkyCity la Meru. Hai și tu!

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: