Apel pentru proiecte la Street Delivery Iași: „Poezia e în stradă”

Evenimentul-manifest Street Delivery Iași lansează apelul de înscriere a proiectelor în cadrul ediției a VII-a, ce se va desfășura în perioada 14-16 iunie 2019, pe o stradă centrală din Iași.

Street Delivery 2019 are tema „Poezia e în stradă” și se concentrează pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului. Plus doza firească de distracție.

Cei care doresc să se înscrie cu proiecte în cadrul Street Delivery Iași, ediția a VII-a, sunt așteptați cu idei pline de poezie, în sens propriu sau figurat, cu care să înfrumusețeze o stradă centrală din orașul Iași, stradă ce va fi în curând dezvăluită. Proiectele selectate vor arăta cum putem să ne bucurăm de un oraș mai prietenos, mai inteligent, mai verde și mai vesel.

INSCRIERE

Înscrierile în cadrul Street Delivery Iași se pot face completând formularul disponibil la următorul link: goo.gl/mBQDHR. Termenul este 4 aprilie 2019.

Street Delivery este un eveniment non-profit si de responsabilizare socială. Evenimentul urban are loc are loc în fiecare vară pe străzile marilor orașe din România și are drept scop recuperarea unei străzi pentru a fi redată pietonilor, creând experiențe citadine culturale, urbane, cu și pentru oameni. Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. La Iași evenimentul se desfășoară din anul 2013, fiind realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

INFO

www.streetdelivery.ro

www.facebook.com/Street.Delivery.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: