Aparate foto la promotie pe Emag

Pentru că a sosit sezonul cald și se apropie perioada vacanțelor este timpul sa ne gandim la un aparat foto care sa asigure amintirea momentelor frumoase. Mini-vacanțele de 1 Mai și de Paște sunt foarte apropiate și sunt prima ocazie ideală  de a testa noul nostru gadget.

Aparatul foto digital Nikon Coolpix L310, 14.1MP,  este la promotie pe emag.ro, oferta incluzand si trei cadouri: card de memorie 8GB, geanta foto Nikon si Kit incarcare Energizer. Tot la promotie este si Fujifilm FinePix S4200, 14MP, care beneficiaza de o reducere de 500 lei, la oferta adaugandu-se si doua cadouri: o geanta foto premium si un card de memorie de 8GB.

Nikon Coolpix L310

De la panorame extraordinare la actiune a subiectelor aflate departare, obiectivul NIKKOR puternic cu zoom optic 21x face fata oricarei situatii. Indiferent daca fotografiati cu unghi larg pentru peisaje incredibile sau va apropiati pentru detalii, functiile automate anti-incetosare pastreaza imaginile clare – chiar si in lumina scazuta.

Ecranul LCD mare si senzorul de imagine de 14 megapixeli faciliteaza surprinderea unor fotografii care arata extraordinar in orice format. inregistrarea video clara este disponibila cu o singura apasare de buton.

Anti-incetosare: VR (reducerea vibratiilor) mecanica atenueaza efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 6400) pentru imagini clare in lumina scazuta. Detectarea miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat cea mai clara fotografie dintr-o succesiune de zece.

Inregistrare video 720p clara: inregistrati cu usurinta viata in miscare. Un buton dedicat pentru inregistrare video faciliteaza inceperea filmarii si puteti utiliza zoom-ul optic cu focalizare automata in timpul inregistrarii.

14 MP: senzorul de imagine CCD de 14 megapixeli va permite sa surprindeti imagini incredibil de detaliate, pentru a mari la dimensiune de poster, pastrand calitatea imaginii.

17 moduri scena: modurile scena optimizeaza automat setarile aparatului foto pentru stiluri, efecte si locatii populare de fotografiere. Obtineti imagini extraordinare doar selectand modul care se potriveste cu situatia.

Selector automat scena selecteaza modul scena potrivit pentru situatia in care fotografiati, astfel ca tot ce trebuie sa faceti este sa incadrati si sa fotografiati.

Pentru mai multe detalii: Nikon Coolpix L310

Fujifilm FinePix S4200

Fujifilm FinePix S4200 este o camera de tip bridge ce ofera dotari impresionante, un obiectiv Fujinon de inalta calitate cu zoom optic 24X ce va permite sa inregistrati fotografii in orice imprejurare.

Cu ajutorul ecranul LCD luminos de 3 inch este usor sa capturati fotografii deosebite. Partajarea fotografiilor este o placere datorita rezolutiei ridicate de 230000 puncte.

Obiectiv cu un zoom de 24x si unghi mare de cuprindere (wide 24mm). FinePix S4200 dispune de stabilizare optica a imaginii (CCD-Shift) pentru a minimiza efectele miscarii aparatului foto sau a incetosarii imaginii subiectului, chiar si atunci cand fotografiaza la zoom maxim.

Blink detection: Camera foto va va avertiza atunci cand persoanele aflate in cadru clipesc astfel incat sa puteti salva sau sterge imaginea inainte de a trece la urmatoarea fotografie.

Detecteaza fata: Detecteaza fetele persoanelor fotografiate si ajusteaza automat focalizarea si expunerea, pentru a asigura imagini luminoase, la cea mai buna calitate. In plus, inlatura efectul de ochi rosii si poate detecta pana la 6 fete diferite intr-o singura poza.

Fotografiere panoramica: Inregistreaza fotografii panoramice in doi timpi si trei miscari! Este suficient sa apesi butonul declansator si sa faci 3 fotografii in timp ce rotesti aparatul foto. Fujifilm FinePix S4200 le imbina automat si salveaza pe cardul de memorie o fotografie panoramica superba.

Pentru mai multe detalii: Fujifilm FinePix S4200

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: