.aparat 04

Afis_aparat_04

LUNO, în colaborare cu Institutul Francez Iași și Centrul Cultural German Iași, organizează cel de-al patrulea eveniment din cadrul proiectului .aparat, manifestare ce va avea loc în Sala Teatru³ (Teatrul CUB) pe data de 15 iunie 2015, începând cu orele 20:00.

.aparat este o platformă de producție și diseminare a unor forme de cunoaștere avansată în domeniile filmului documentar, de ficțiune și experimental, cu conexiuni în domeniul muzicii experimentale, coregrafiei contemporane și performance-art.

PROGRAM

  • aparat_04 debutează cu proiecția filmului documentar Ruhr Record (2014, 45”) în regia lui Rainer Komers. Documentarul, al cărui trailer poate fi vizionat AICI, este cel mai recent al regizorului Rainer Komers și explorează regiunea Ruhr, un conglomerat urban și industrial de artere de trafic, mall-uri, centre de cercetare și facilități de recreere de toate tipurile, analizând coregrafia schimbării post-industriale a unei metropole. Mai mult, regizorul va participa la o sesiune de discuții în limba engleză cu publicul, alături de filmologul Iulia Alexandra Voicu (UNATC).
  • Programul va continua cu un live performance Temple Invisible, cu vizuale semnate Luno. Temple Invisible este proiectul muzical de dark-synth-pop experimental compus din Irina Bucescu, Costaș Ivanov și Daniel Olteanu. Cei trei produc un amestec unic de influențe electronice si genuri muzicale cu un simț clasic al compoziției. La eveniment, artiștii vor interpreta piese în premieră.
  • La final, spectatorii vor avea posibilitatea de a discuta cu artiștii în cadrul unei sesiuni de networking.

aparat_04 :: Teaser from .aparat on Vimeo.
 

ACCES

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, iar prețul acestuia este de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate în avans începând cu data de 10 iunie de la Luno (Str. 14 Decembrie 1989, nr. 2B) sau în seara evenimentului de la Teatrul CUB.

Producător: LUNO. Partenerii proiectului: Institutul Francez Iași, Centrul Cultural German Iași. Partenerul evenimentului: Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași

INFO

www.facebook.com/proiect.aparat

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: