Sesiuni de instruire în Iaşi la proiect strategic „Antreprenor – Viitor durabil”

iasi-proiect-strategic-atreprenor-viitor-durabil-fosta-cladire-romtelecom-uaic-inscrieri--afisPOSDRU/92/3.1/S/62459 cu titlul “Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru mici şi viitori întreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est”.

  • Clădirea “Universităţii Alexandru Ioan Cuza” din str. Lăpuşneanu nr. 14 (fosta clădire Romtelecom)

Ernst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, au plăcerea de a vă invita la sesiunile de instruire din Iaşi ale proiectului strategic POSDRU/92/3.1/S/62459 “Antreprenor – Viitor durabil”. După ce la conferinţa regională din luna septembrie au fost prezentate temele generale ale proiectului “Antreprenor – Viitor durabil”, la aceste sesiuni de instruire se vor aborda atât aspecte teoretice specifice cât şi aspecte practice legate de: Bugetare, planificare şi management financiar, Managementul IMM-urilor şi antreprenoriat, Fonduri structurale, Instrumente IT pentru managementul afacerii. iasi-proiect-strategic-atreprenor-viitor-durabil-fosta-cladire-romtelecom-uaic-inscrieri-afis-brosura-e-y-strategic-septembrie-2013

ÎNSCRIERE

Pentru mai multe detalii, găsiţi în formularul de înscriere ataşat informaţii privind modulele sesiunilor de instruire şi tematica fiecăruia dintre ele. Participarea se face în limita locurilor disponibile, prin trimiterea formularului de înscriere completat cu toate informaţiile  la adresa de email: start-imm@mindshop.ro. Nu se percep taxe pentru participarea la seminariile de instruire. Confirmarea participării se poate face până la data de 30 septembrie 2013.

Înscrierea dumneavoastră se face prin trimiterea formularului de înscriere completat, trimiterea unei copii de buletin şi a unui document justificativ care să ateste statutul declarat de dumneavoastră în fişa de înscriere:

  • pentru angajaţi – adeverinţa care să ateste funcţia din cadrul companiei/instituţiei declarate în formularul de înscriere
  • pentru asociaţi/asociat unic – copie prima pagina a actului constitutiv din care sa reiasa calitatea de asociat. daca sunteti si angajat in cadrul companiei, o adeverinta in care sa fie specificata functia.
  • pentru şomeri şi studenţi/masteranzi/doctoranzi – copie după carnet şomaj/student/master/doctorat.

Documentele justificative (copie CI/adeverinţă/copie carnet student etc) NU mai sunt necesare pentru persoanele care au participat la conferinţa regională din 18-19 septembrie.
Pentru confirmari si informatii suplimentare: Andreea Plesea

Tel: 40 264 44 28 31, Mobil: 40 724 20 53 31

INFO

start-imm@mindshop.ro, start-imm.ro@ro.ey.com

www.start-imm.ro

————————————————————————————————– 
Antreprenor – Viitor durabil: Rezultate în cifre

– 2467 participanti unici dintre care 711 manageri si 514 intreprinzatori
– 124 firme selectate final pentru consultanta de la lansarea serviciilor, în 22 iulie 2011

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: