Ateliere de lucru din Iaşi ale proiectului strategic “Antreprenor – Viitor durabil”

iasi-proiect-strategic-atreprenor-viitor-durabil-fosta-cladire-romtelecom-uaic-inscrieri--afisErnst & Young SRL, în parteneriat cu S&T România SRL, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, au plăcerea de a vă invita la Atelierele de lucru din Iași ale proiectului strategic POSDRU/92/3.1/S/62459 “Antreprenor – Viitor durabil”.

Atelierele de lucru se vor concentra pe aspecte practice, ilustrate prin studii de caz, ale următoarelor arii tematice:

  • “Restructurare, Reorganizare şi Îmbunătăţirea Performanţei afacerii”, “Planificare. Bugetare şi Management Financiar”, “Finanţarea afacerii”, “Plan de Afaceri”, “Instrumente IT pentru Managementul Afacerii”.

POSDRU/92/3.1/S/62459 cu titlul “Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru mici şi viitori întreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est”

UNDE

Clădirea “Universităţii Alexandru Ioan Cuza” din str. Lăpuşneanu nr. 14 (fosta clădire Romtelecom)

ÎNSCRIERI

Pentru mai multe detalii, găsiţi mai jos, în formularul de înregistrare, informaţii privind modulele Atelierelor de lucru şi tematica fiecăruia dintre ele. Participarea se face în limita locurilor disponibile, prin trimiterea formularului de înregistrare completat cu toate informaţiile, la adresa de email: start-imm@mindshop.ro . Nu se percep taxe pentru participarea la Atelierele de lucru. Confirmarea participării se poate face până la data de 21 octombrie 2013.

Persoanele care au participat fie la conferinţele regionale din 18-19 septembrie, fie la sesiunile de instruire din 1-3 octombrie, nu mai au nevoie de documente justificative.

Înscrierea dumneavoastră se face prin trimiterea formularului de înscriere completat, trimiterea unei copii de buletin şi a unui document justificativ care să ateste statutul declarat de dumneavoastră în fişa de înscriere:

  • pentru angajaţi – adeverinţa care să ateste funcţia din cadrul companiei/instituţiei declarate în formularul de înscriere
  • pentru asociaţi/asociat unic – copie prima pagina a actului constitutiv din care sa reiasa calitatea de asociat. daca sunteti si angajat in cadrul companiei, o adeverinta in care sa fie specificata functia.
  • pentru şomeri şi studenţi/masteranzi/doctoranzi – copie după carnet şomaj/student/master/doctorat.

INFO

Pentru confirmari si informatii suplimentare: Laura Muresan

Tel: 40 264 44 28 31, Mobil: 40 724 36 00 33

start-imm@mindshop.ro, start-imm.ro@ro.ey.com

www.start-imm.ro

————————————————————————————————–

Antreprenor – Viitor durabil: Rezultate în cifre

– 2467 participanti unici dintre care 711 manageri si 514 intreprinzatori

– 124 firme selectate final pentru consultanta de la lansarea serviciilor, în 22 iulie 2011

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: