Antrenamente motocross și enduro cu Mihail COCIU

S-au deschis inscrierile pentru antrenamentele de motociclism off-road din luna martie.  Acestea vor avea loc in zilele de 16, 17, 18 martie 2018.

– Vârsta minimă 5 ani
– Cursantul poate veni cu un însoțitor pentru ajutor la echipare / dezechipare, pentru încurajări, pentru fotografii
– Cursantul vine cu motocicleta și echipamentele proprii
– Enduro Ranch poate pune la dispoziția celor interesați, spre închiriere, motociclete și echipament de protecție – în limita disponibilului
– Cursantul sau părintele / tutorele (în cazul minorilor) va completa o declarație pe proprie răspundere, pentru fiecare sesiune de antrenament.

Remintim că Mihail COCIU este multiplu campion de motocross în campionatele României, Republicii Moldova și Ucrainei, dublu campion european junior și senior și deținător al unui loc 16 la o etapă de Campionat Mondial. De asemenea, a câștigat deja mai multe curse de motocross în Italia și Germania. La enduro a participat în 2017 în Campionatul Italiei unde a câștigat o etapă iar la prima etapă a Trofeului Husqvarna de anul trecut și-a adjudecat locul 3.

Asadar, circuitul de motocross este rezervat în aceste zile (16-18 martie) pentru antrenamente. Pentru restul parcului, tarifele rămân aceleași.

INSCRIERE

Pret: 100 lei / cursant / sesiune de antrenament (accesul la circuit INCLUS). Înscrieri și formare grupe, direct la antrenor +37360012661 sau m_cociu@yahoo.com

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: