Antonio Sanchez & Migration la Jazz Night Out

7c58_source

Compozitorul coloanei sonore a filmului Birdman vine la Jazz Night Out! Antonio Sanchez & Migration pentru prima dată în România, la Jazz  Night Out! Antonio Sanchez, unul dintre cei mai mari baterişti ai lumii, câştigător a 4 premii Grammy, concertează la Bucureşti pe 6 decembrie 2015!

Născut în 1971 în Mexic, Sanchez a început  să cânte la tobe la vârsta de 5 ani. A studiat la Berklee College of Music şi New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude în Jazz Studies. Are un master în Jazz Improvization, iar primul său album solo (2007) a fost înregistrat alături de celebrităţi ca Pat Metheny (în al cărui grup cânta de 15 ani), Chick Corea, Chris Potter, David Sanchez şi Scott Colley.

Versatilitatea şi influenţele muzicale dintre cele mai diverse au creat o amprentă inconfundabilă a instrumentistului şi compozitorului ce se regăseşte pe nu mai puţin de 100 de albume înregistrate cu Paquito D’Rivera, Danilo Pérez, Avishai Cohen, Gary Burton, Dianne Reeves, Joshua Redman, John Patitucci, Dee Dee Bridgewater etc.

În 2014 Antonio Sanchez a compus coloana sonoră pentru filmul american Birdman (câştigător a 4 premii Oscar)- al reputatului regizor Alejandro González Iñárritu (Biutiful, Babel), creaţie care i-a adus o nominalizare la Golden Globe pentru Best Original Score, dar şi premii, Soundtrack Stars  la Venice Film Festival fiind doar unul dintre acestea.

BILETE

Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate prin reteaua eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariiile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.  Biletele au preturi care pleaca de la 95 lei(categoria III) si ajung pana la 155 lei (categoria I).

INFO

Twin Arts

www.twinarts.ro

www.facebook.com/twinarts.ro

www.facebook.com/jazznightout.ro

PE ACEEASI TEMA:

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Drifting Jazz Sessions – Liviu Mărculescu & Friends

Revival – The Crickets | Chez Les Amis

Concertul Il Volo se amana pentru vara anului 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cântecul numelor uitate | Cinema Ateneu

Iașul s-a transformat într-un platou de filmare

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scrie un comentariu: