Anti.dot senzorial, atelier de teatru experimental

Atelier de teatru experimental susținut de Trupa de Teatru Senzorial Labirint Introspect în cadrul “Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții”.

Lumea din fața noastră se pierde din cauza stresului, al bruiajului cotidian sau al manipulării de diverse nuanțe. Sunteti invitati să despicați firul în patru prin a vă folosi la intensitate maximă simțurile.

Veti vedea o altă față a literaturii și a muzicii românești. Vom opune rezistență clișeelor repetitive. În acest atelier nimeni nu judecă pe nimeni, însă cei prezenți sunt chemați să se cunoască în profunzime.

INSCRIERE

Acest atelier este dedicat elevilor de liceu. Datorită numărului limitat de locuri, vă rugăm să vă rezervați locul la numărul de telefon 0748039248.

Trupa de Teatru Senzorial Labirint Introspect s-a născut din inițiativa adusă de Comunitatea Vie împreună cu Centrul de Resurse pentru Comunitate și Trupa Instinctiv de la Cluj-Napoca din dorința de a oferi experiența acestui tip de teatru experimental la Iași. Datorită feedback-ului impresionant primit în urma spectacolului Intrinsec organizat anul acesta la începutul lunii martie în cafeneaua Meru, membrii Introspect s-au decis să continue șirul de manifestări alternative pentru comunitatea ieșeană. Conceptul redat prin această inițiativă provine de la creatorul teatrului senzorial labirint, Iwan Brioc din Țara Galilor. Tehnica a fost învățată, testată și adusă în țară printr-o serie de traininguri specializate la care au participat o parte din membrii trupei Introspect

Parteneri: Comunitatea Vie, Trupa de Teatru IDIOT

INFO

Trupa de Teatru Senzorial Labirint Introspect

www.facebook.com/trupa.introspect

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

”Simbioză”, spectacol de teatru experimental

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Obiectul lunii martie la MNLR Iași

„Mărțișoare de călătorie” | Muzeul ”Ion Creanga”

Expoziția „Otilia Cazimir și Teodorenii”

Mari actori povestesc cum au jucat scene celebre în seria Secvențe, pe TIFF Unlimited

Scrie un comentariu: