Answer presents || Optick || Boggdaw || Hovergese

optik-answer

Vineri, 14 noiembrie de la ora 22:00 Answer club va asteapta cu un invitat de marca al muzicii electronice romanesti Optick. Alaturi de el vor mixa Boggdaw si Hovergese .

DJ Optick intra in categoria – a man on a mission! Ca artist, a incercat in permanenta sa depaseasca limitele unui tipar impus de un anume stil din muzica dance. Sound-ul marca Optick este “friendly” pentru radio si rupe orice ring de dans, este combinatia perfecta.

Face parte din categoria “usual suspects” la marile evenimente dance, festivaluri, evenimente de club, performand pentru un public de la cateva sute de persoane, pana la cateva zeci de mii de oameni.  Pentru Bogdan Moldovan, aka DJ Optick, anul 1994 a fost anul unei interesante descoperiri personale: isi putea distra prietenii punand muzica sa preferata. A descoperit si un termen nou, perseverenta. A reusit, cu timpul, sa se ocupe de warm-up pentru nume ca Tommy Serano si Azzido da Bass sau Lee Burridge, in Colours Club, in 2001, Misja Helsloot si Marc Van Dale, in cadrul a doua evenimente Amsterdam Zone Party, in 2002, James Zabiela si Jan Carbon, in La Mania Club, in 2002, Satoshi Tomiie, in 2002, John Creamer si Lee Burridge, in 2003 (Hysteria Parties), Omid 16B, in La Motor Club, in Mamaia, in 2004, DJ Tonka (Liberty Parade 2006), Paul van Dyk, Fatboy Slim, Satoshi Tomiie, Hernan Cattaneo, Nick Curly, Carl Kennedy, Dennis Ruyer, Anthony Collins, Audiojack, Simon Baker, Nic Fanciulli, Doc Martin si multi multi altii.

DJ Optick este, printre altele, si unul din initiatorii celui mai important festival outdoor de muzica electronic din Romania, Liberty Parade, manifestare inceputa in Capitala, in 2000. De atunci, in fiecare an, DJ Optick a fost unul dintre organizatorii evenimentului care a atins cote inimaginabile, atat pe plan national, cat si international. Totodata, Optick realizeaza an de an imnul acestui eveniment. De altfel, Imnul Liberty Parade 2006, “Feel Good”, poate cel mai cunoscut din cele produse pana acum, a intrat in difuzare la “Essential Sellections”, emisiunea realizata de Pete Tong, la BBC Radio 1. Ca release oficial “Feel Good” a fost lansata cu Wasted Youth, Australia si Roton Music Romania. De asemenea, imnul Liberty Parade din 2009, realizat de Optick & Vibers feat. Tara McDonald a obtinut distinctia de “Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania”, in cadrul Nights.ro Awards.

Despre Optick se mai spune ca este unul dintre DJ-ii care reuseste sa isi faca publicul sa iubeasca muzica electronica, sa vina in club si sa aprecieze un act de calitate. Aceasta pasiune si “pornire” s-au materializat in “Next Level”, un concept cosmopolit de clubbing ale carui beat-uri sunt la fel de relevante astazi, asa cum erau si in ziua in care a fost lansat.
Incepand cu 2005, Optick s-a apropiat de productia muzicala, cateva remixuri pentru artisti romani ca Miki, Activ sau Voltaj. A urmat colaborarea cu unul dintre cei mai apreciati producatori romani, Ciprian Lemnaru, alaturi de care a lansat “Maya” (premiera a avut loc la postul de radio Ibiza Global). Inceputul anului 2011 aduce un nou release de succes, “Tremble”, de aceasta data in colaborare cu duo-ul timisoarean NTFO. Chiar inainte de lansarea oficiala, materialul a primit un feedback excelent din partea unor nume importante din industria de profil. Printre artistii impresionati de acest release se numara Joseph Capriati, Loco Dice, Lauhaus, Audiojack, Butch sau Tom Budden.
Tot in primele luni din 2011, Optick a fost invitat, pentru al treilea an consecutiv, sa mixeze in cele mai importante cluburi din Canada. A avut ocazia sa mixeze in clubul Muzique, in fata a peste 1000 de clubberi ce au creat o atmosfera greu de uitat.

In 2004 a fost ales, conform Nights.ro Awards, intre primii trei DJ-i romani, iar in urmatorii ani a excelat. DJ Optick a plecat acasa cu trofeele pentru mai multe categorii: “Cea mai buna productie electronica romanesca”, “Cel mai bun DJ set” sau “Cea mai buna emisiune de profil”. Punctul culminant a coincis cu Nights.ro Awards 2011, atunci cand DJ Optick a fost votat “Cel mai bun DJ roman”. A urmat o seara superba, DJ Optick mixand traditionalul “set al castigatorului” si asigurand, totodata, warm-up-ul pentru invitatul special al serii, legendarul Doc Martin.
Face muzica pentru a face cunoscuta viziunea lui asupra sound-ului din cluburi si va fi mereu considerat cel care a pus in mapa sa dragostea pentru muzica electronica de calitate.
www.djoptick.ro; www.facebook.com/djoptick; www.soundcloud.com/djoptick

ACCES

Intrarea este 15 LEI inainte de ora 24:00 si 25 LEI dupa ora 24 :00. Intrarea persoanelor sub 18 ani interzisa !

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

www.facebook.com/pages/Answer

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: