Answer pres. Rosario Internullo / Boggdaw

rozario-answer

Rosario Internullo is back in town … Vineri 31 aanuarie de la ora 23, Club Answer va asteapta la o petrecere care il readuce in fata voastra pe nimeni altul decat Rosario Internullo, unul dintre pionierii muzicii electronice in Romania.

Este nascut in Sicilia dar in 1998 se stabileste in Romania devenind rezidentul celor mai in voga cluburi si petreceri din Bucuresti si de pe litoralul Marii Negre. Dupa mai bine de 15 ani de clubbing se poate spune despre Rosario ca este un dj care a vazut si facut de toate dar inca pastreaza multe surprize.

ROSARIO INTERNULLO (DESOLAT – TACKT – YELLOW TAIL-FOUR:TWENTY-KOSMOPHONO-PURA MUSIC)

www.facebook.com/djrosariointernullo

BOGGDAW

www.facebook.com/boggdaw

REZERVARE

Pentru rezervari: 0757 223226. Doors open : 23:00.

ATENTIE! Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

www.answerclub.ro

www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: