Answer pres. Propaganda – Lich // Enka // NV // Micro // Tudor G // Malex

drumNbass-answer

Oi! You said you missed sum propa drum and BBBassss?! Vineri, 12 Decembrie, de la ora 22:00,  la Club Answer va chemam la o rupere pe drum&bass cu artisti locali, care mai de care din diferite crew-uri si label-uri.

LINE UP: LICH * ENKA * MALEX * TUDOR G * NV * MICRO

Lui Adrian i se spune ENKA de prin 2005. A inceput alaturi de prietenii si colegii din Urban Komitet si de atunci a avut ocazia sa mixeze alaturi de majoritatea dj-lor din Romania dar si de oameni precum: Electrosoul System, Breakage, Marcus Intalex, Jfb, Ill Skillz, Concord Dawn, Calyx, Bulletproof, Unknown Error, State of Mind, Sunchase, Prode, Cooh & Ogonek. De obicei imbina drum and bass mai nou sau mai vechi, fara discriminare in selectia sound-ului.
Poate fi ascultat in prima si a 3-a luni din luna pe drums.ro radio unde este gazda Lazy Monday.

Alex Vîrgolici sau LICH se face cunoscut pe scena muzicii electronice în 2006, mai întâi ca producator, cu piese pe două compilaţii “Vis-a-vis” şi “Urban Solution 001”. În toamna aceluiaşi an urcă pentru prima dată la pupitru în XS Club din Iaşi. Urmează o serie lungă de petreceri organizate mai întâi ca membru al grupului Drums.ro si ulterior Drums Gone Wild. Ca invitat, a mixat alaturi de nume grele ale scenei internationale precum Concord Dawn, Unknown Error, Logistics, Trei, Sukh Knight, MC Coppa sau P Money, tinand publicul in priza cu seturi fresh si variate în care aproape de fiecare dată îşi arată influenţele jungle şi ragga-jungle.

ACCES

Intrare : 15 lei. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

www.answerclub.ro

www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: