Aniversarea a 155 de ani de Învăţământ Artistic Modern la U.A.G.E Iasi

155 ani-uage iasi

Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași vă invită joi, 22 octombrie 2015, la Festivitatea Publică de Aniversare a 155 de ani de Învățământ Artistic Modern la Iași, eveniment ce va avea loc începând cu ora 10:00 la sediul Rectoratului Universității – Casa Balș, str. Cuza Vodă 29, în Sala „Eduard Caudella”.

În cadrul Festivităţii se vor acorda însemne și distincții aniversare ale Universității de Arte „George Enescu” din Iași personalităților implicate în promovarea și susținerea artei, culturii și educației artistice în România.

Ceremonia se va desfăşura în prezenţa Ministrului Educaţiei şi Cercetării Şiinţifice, prof. univ. dr. Sorin Mihai Câmpeanu, a reprezentanţilor Administraţiei Publice locale, a reprezentanților învățământului superior artistic din România și Republica Moldova, precum şi ai universităților ieșene, directori și manageri ai instituțiilor de cultură din Iași și din țară.

În cadrul aceleiași zile omagiale va avea loc Finisajul expoziției „Profesori de ieri și de azi”, cu lucrări originale din patrimoniul Muzeului de Artă din Iași, iar de la ora 18:00, spectacolul de muzică şi poezie „Nichita, 100% Iubire”, în interpretarea actorilor Octavian Jighirgiu, Laura Bilic.

Momentele muzicale vor fi interpretate de Doru Albu la clarinet și Aurelia Simion la pian.

INFO

Universitatea de Arte „George Enescu”

Str. Cuza Voda nr.29, Iasi

Tel/fax: +4 0232 276020

www.arteiasi.ro

www.facebook.com/arteiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: