Aniversare Jack Daniel’s in Dublin Pub

 

Vineri, 16 septembrie, de la ora 22.00, in Dublin Pub din Iasi, va avea loc petrecerea aniversara Jack Daniel’s. Ca in fiecare an, toata luna septembrie, Jack Daniel este aniversat de-a lungul intregii luni.

Dupa atatea aniversari memorabile probabil toata lumea stie de ce aniversam ziua lui Jack Daniel intreaga luna septembrie. Un incendiu a distrus in 1883 tribunalul din Lynchburg si documentele oficiale ale statului, inclusiv registrul in care era inregistrata ziua de nastere a lui Jack Daniel. Astfel, desi stim ca Jack Daniel s-a nascut in septembrie, 1850, ziua va ramane pentru totdeauna un mister.

Si cum nu putem sa lasam sa treaca nesarbatorita ziua celui care a creat legendarul whiskey, in fiecare an sarbatorim ziua lui Jack Daniel timp de o luna, prin petreceri care raman in istorie. Porning din Lynchburg, Tennesse, peste tot in lume prietenii lui Jack il aniverseaza pe cel care a ramas in istorie nu doar pentru whiskey-ul pe care l-a creat, dar si pentru felul in care si-a trait viata, liber si nonconformist, dar cu respect pentru lucrurile bine facute.

Prietenii lui Jack Daniel din Iasi vor avea ocazia sa ridice un pahar in cinstea lui la petrecerea de vineri seara din Dublin Pub si sa-i cante “La multi ani” impreuna cu renumitul tribute artist JK “The Robbie Williams Experience”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: