Animatia Disney, ”Avioane” are premiera pe 6 septembrie

Toamna începe pe un ton vesel, mai ales pentru fanii „Cars”/”Maşini”, deoarece primele zile ale lunii septembrie aduc pe marile ecrane din România, animaţia Disney, „Planes/ Avioane”. Astfel, haioasele maşini, pline de personalitate, se transformă într-o serie de avioane cel puţin la fel de  simpatice, care se întrec printre nori şi nu pe pământ. Fiecare avion vesel colorat, fie că este militar, utilitar sau de viteză, este gata să îşi atingă aspiraţiile înalte şi să înfrunte curajos adversarii de cursă… aeriană.

UPDATE: În Iași filmul poate fi văzut la Cinema City

Animaţia are premiera în Romania pe data de 6 septembrie 2013, în format 3D şi 2D, şi îl are în centru pe Dusty, un avion mic, cu vise mari. Acesta işi doreşte să concureze în cea mai mare cursă aeriană din lume “Wings Around The Globe”, doar că frica sa de înălţimi îi stă în cale.

Pentru că dorinţa este mai puternică decât orice, Dusty reuşeşte să-şi găsescă un antrenor priceput, care să îl ajute să învingă – prin talent mai degrabă decât performanţe tehnice – alţi adversari mult mai bine dotaţi. Skipper, ursuzul dar talentatul antrenor, reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din micuţul avion de stropit recolte cu frică de înălţime şi, în acelaşi timp, învaţă la rândul său câteva lecţii importante de viaţă.

Dacă va reuşi curajosul Dusty să învingă adversarii aerieni de temut şi ce lecţii de viaţă învaţă atât el, cât şi bătrânul Skipper, aflaţi urmărind filmul pe marile ecrane, începând cu data de 6 septembrie.

CONCURS

Blue Air vă invită să intraţi în lumea plină de adrenalină a noii animaţii Disney – “Avioane” / ”Planes”! Părinţii şi copiii sunt invitati să voteze în luna august avionul preferat, în cadrul aplicaţiei de Facebook special concepută şi să intre în cursa către destinaţia pe care şi-o doresc, alături de întreaga familie! Votaţi avionul preferat, iar până la finalul lunii august puteţi câştiga bilete de avion Blue Air pentru întreaga familie, către destinaţiile europene preferate, premii surpriză şi invitaţii la Avanpremiera filmului Avioane din 3 septembrie!

INFO

Facebook Blue Air

Facebook CineForum

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: