Angry Birds este pe Facebook

Angry Birds, jocul vedeta al celor de la Rovio Mobile a ajuns in fine si pe Facebook. Lansat initial pe platforma iOS (pentru iPhone si iPad), apoi pe Android, Symbian, Windows PC / Phone si chiar Mac OS, popularul joc  a ajuns acum si pe Facebook,  de unde poate fi accesat ca o aplicatie obisnuita. Este disponibil pe cea mai mai mare platforma de socializare online din data de 13 februarie, cu o zi mai devreme decit data planificata – Valentine’s Day  si aduce citeva noutati.

Jocul bazat pe Flash isi face debutul pe Facebook cu o selectie de optiuni in-game care il fac mai accesibil si permit jucatorilor sa treaca mai usor de nivelurile cu un grad mai mare de dificultate.

Iata cum descriu cei de la Rovio noutatile:

Exista patru tipuri diferite de Power-up, acestea putind fi accesate prin intermediul unui buton situat in partea de sus a ecranului de joc. Poti folosi numai doua dintre ele pe fiecare nivel. Cele patru power-up-uri sint: Super Seeds, King Sling, Sling Scope si Birdquake.

Angry Birds - Facebook

Poti sa-ti inviti prietenii sa ia parte la “masacrarea” purcelusilor verzi si, de asemenea, iti poti compara punctajul obtinut cu alti fani Angry Birds.

Super Seeds – mareste dimensiunea pasarii care se afla in prastie”. Efectul? V-ati prins: mai multi ”grohaitori” dati peste cap

King Sling – ”ofera o viteza de lansare mai mare tuturor pasarilor” ceea ce duce la ”distrugeri mai mari si modificari ale traiectoriei de zbor

Sling Scope –  “iti permite sa vezi mai mult din traiectoria pe care o va avea pasarea, inainte de lansare” si ”afecteaza toate pasarile

Birdquake –  “produce un mic cutremur, la orice nivel. Este excelenta pentru a darima constructiile deja instabile

Fiind special adaptat pentru Facebook,  jocul iti permite sa-ti provoci prietenii in a depasi propriile tale reusite. Mai mult decit atit, poti face cadou power-up-uri prin intermediul optiunii Mistery Gift, nu mai mult de unul per prieten pe zi.  Rovio anunta ca poti cistiga premii, sub forma de power-up-uri,  intrind zilnic pe Angry Birds sau cumparind din magazinul online . Jocul este la fel cum il stiti, cu un plus de continut si interactivitate.

Se pare ca franciza inca mai are viata in ea si faptul ca a ajuns si pe Facebook ii poate da un nou avint. Deocamdata, utilizatorii spun ca jocul se misca sacadat si ca ar putea sa arate mai bine.

Voi ce credeti? Puteti juca facind CLICK AICI

Sursa: thenextweb.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: