„Angajare De Clovn”, un spectacol de SO TRUPA și Ana Hegyi / ATENEUL ÎN ORAȘ

Un spectacol despre acceptare, compasiune, echipă, o UȘĂ și nevoia de a primi o a doua șansă! Un spectacol despre bucuria de a fi pe scenă și a lucra în echipă. Duminică, 16 Septembrie 2018, ora 10:00 în Parcul Expoziției!

Un anunț, ,,Angajăm clovn bătrân”, aduce la interviu zece clovni pensionați. Angajatorul se lasă așteptat, iar clovnii își dau seama că se cunosc, că au fost cu toții colegi la circ, în “tinerețe”.

La un moment dat, se aud pași, iar clovnii sunt emoționați și speriați de apariția angajatorului, însă cel e intră în sală nu este cel așteptat, ci este cineva cu care clovnii nu se gândeau că se vor mai întâlni vreodată. Ușa magică se va deschide? Poți afla doar venind la spectacol!

Un spectacol de Ana Hegyi și So Trupa de la Palatul Copiilor Iași, după un text de Matei Vișniec. Clovnii: Andreea Ghiorghiță, Medeea Varvara, Daria Mavriș, Antonia Andreescu, Anne Marie Macovei, Diana Mălăncuș, Maia Mălăncuș, Ioana Popa, Mara Popa, Andrei Mineață. Popino: Mattei Alan Thundiparambil

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: