Andrei Eduard Sandu vine in Hunter’s Pub

Hunter’s Pub vă invită la Săptămâna bună si nebună. Miercuri – 9 Aprilie 2014 –  vă facem cunostintă cu Nea Alecu, Lolita si Romeo. Cunoscutul ventriloc Andrei Eduard Sandu, semifinalistul de la Românii au Talent, vine cu echipa lui de trăsniti în Hunter’s Pub.

Ieseanul este cel care a adus în România arta ventrilogiei pe culmi neatinse până în prezent.  Edy, cum îl strigă prietenii, are 34 de ani si timp de 8 ani a fost unul dintre cei mai apreciati ai actori ai Teatrului “Mihai Eminescu” din Botosani. În 2011 si-a dat demisia si a devenit freelancer.

A fost fascinat să vadă cum o simplă cârpă capătă viată în mâinile sale. „Când m-am hotărât să devin ventriloc chiar am încercat să creez propria păpuşă. Am început să exersez. Exersam cam cinci ore pe zi si tot timpul mă înregistram, tot timpul mă filmam, tot timpul mă uitam în oglindă. Am avut un momente în care am zis «Nu pot sa fac asta!». Ce m-a ajutat foarte mult, a fost o carte în care era o replică: «Tu te creezi pe tine însuţi tot timpul şi dacă îţi doreşti un lucru, ţi se întâmplă doar dacă şi tu faci ceva în direcţia aia.» Si apoi mi-am spus «păi, dacă eu îmi doresc asta, vreau să fac asta, exersez pentru asta». Eu am fost într-o situaţie extremă şi a trebuit să reuşesc pentru asta“, a declarat Edy pentru Pro Tv, înainte de a intra în semifinală.

BILETE

Spectacolul de ventrilogie va începe la ora 19.00, pretul unui bilet fiind de 20 lei. Rezervari la telefon 0752.005.052.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitiei

www.facebook.com/hunterspub.copou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: