Andrei Cerbu va canta alaturi de Phoenix

Formatia PHOENIX se intoarce in Bucuresti, in 13 iunie, in cadrul unui concert inedit in clubul RE:PUBLIC. Pentru a ne aminti ca formatia are scoala muzicala a anilor ‘60, ‘70, si ca inainte de a fi Phoenix, au fost “Sfintii” influentati de Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Byrds, The Doors, Kinks, actuala componenta va prezenta in cadrul evenimentului interpretari inedite, personalizate, din repertoriul celor care “ne-au dat nume” cand eram “in umbra marelui URSS” in cadrul unui eveniment prezentat de Bestmusic Live Concerts si METALHEAD.

Phoenix aduce pe scena clubului REPUBLIC si doi invitati speciali: ieseanul Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie). Participarea in cadrul concertului din 13 iunie va reprezenta un debut al unei colaborari de durata, care demonstreaza intinerirea proiectului Phoenix si constituie in acelasi timp si o continua rampa de lansare pentru tinerele talente – lucru evident de jumatate de secol.

Alaturi de cantecele “oldies but goldies” prezentate de Nicu Covaci, momente neintalnite in concertele obisnuite Phoenix, se vor interpreta si compozitiile nelipsite din repertoriul formatiei precum si – in prima auditie live! – noile piese: “Asgard”, “Nevermind” si “Vino, Tepes!”.

Componenta actuala a formatiei Phoenix: Costin Adam (voce), Dan Albu (ghitara, backing vocals), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, backing vocals), Volker Vaessen (bass), Ionut Micu (baterie), Sergiu Corbu Boldor (vioara, backing vocals), Nicu Covaci (chitara, voce).

BILETE

Biletele pentru concertul Phoenix se pot achizitiona dupa cum urmeaza:

  • In format fizic din reteaua IaBilet: magazinele UMAN si SENIA din toata tara si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele le gasiti online pe www.iabilet.ro/retea)

Pretul biletelor este de 50 lei (achizitionare online) si 60 de lei (achizitionare in Republic, in ziua concertului). Fiecare bilet achizitionat este insotit de un CD Phoenix International cadou. Multumiri DB Schenker, Caro Hotel, Deutsche Kneipe.

Un eveniment recomandat de ROCK FM

INFO

RE:PUBLIC

Bucuresti, Strada Selari nr 14, centrul Istoric, vis-à-vis de Bordellos.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: