ANDREEA TINCU & SENSE la Vienna Fashion Week / Primavara-Vara 2015

When-Daniel-met-Jean

Colectia de Primavara Vara 2015 Andreea Tincu & Sense a fost prezentata recent la Saptamana Modei de la Viena. „When Daniel met Jean” este numele colectiei: Daniel de la Daniel Libeskind, reprezentant de top al arhitecturii moderne, un adevarat magician al jocului cu incrustatii de fante unghiulare, transparente intr-o suprafata ampla, opaca iar Jean… Jean este Jean Patou, designer-ul francez poate nu atat de faimos precum Coco Chanel dar, cu siguranta, la fel de creativ.

Intr-o cromatica relativ restransa – alb, negru, bej, verde, bleo si roz, colectia este o combinatie intre liniile drepte, precis desenate si numeroasele detalii tip handmade. Designerul Andreea Tincu acorda o deosebita atentie jocului. Jocul de culori, de alb si negru, jocul de materiale diverse, interesant suprapuse, jocul cu volumele. Suprafetele ample de culoare sunt vibrate prin detalii geometrice, compuse ordonat, intr-o ritmicitate echilibrata.

Linia are inflexiunile precise din pictura Art Nouveau, curentul artistic care a inspirat designerul in printurile si jacquard-urile colectiei. Conturul tip tus negru este definitoriu in colectie, conferindu-i acesteia o expresivitate plastica deosebita.

Noua colectie Andreea Tincu & Sense e o colectie cu o evidenta linie young. In ceea ce priveste  silueta, forma A este fara indoiala dominanta.  Materialele folosite sunt naturale-matase, in, organza, satine, voal, chantung, bumbac cu lana, fire pretioase, designerul Andreea Tincu acordand o deosebita atentie si finisajelor interioare, absolut toate produsele fiind captusite cu matase sau bumbac.

In ton perfect cu aceasta colectie, gentile semnate Otilia Flonta intregesc aspectul delicat si artistic al liniei. Incaltamintea este semnata Mihaela Glavan.

INFO

www.andreeatincu.com 

www.fashionsense.ro

www.otiliaflonta.ro

PE ACEEASI TEMA:

Alexandra Popescu-York lansează, la Couture Fashion Week New York, colecția ‘Joie de Vivre’

1700 de premii, la inceput de toamna, la Iulius Mall Iasi

Poartă românește! daMes a deschis primul magazin în Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: