Andreea Raicu își lansează cartea la Cărturești Palas Mall

Curtea Veche Publishing și Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet pe plan editorial al acesteia: “Descoperă-te” vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia unui echilibru. Acest volum este rezultatul a numeroase trăiri pe care autoarea a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniște interioară aparte.

Este un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită. Lansarea cărții editate de Curtea Veche Publishing urmează a fi marcată printr-un turneu național în orașe precum Iași, Cluj, Timișoara, Constanța și București.

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit. Ia-o de mână pe Andreea Raicu, așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.

E important să învățăm să ne găsim liniștea interioară, să ne oprim și să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți.” este mesajul Andreei Raicu pentru cititorii săi. “Descoperă-te” vine cu sfaturi și rețete practicate de autoare pe trei paliere extrem de importante în viața oricărei femei cosmopolite: sănătate, frumusețe și dezvoltare personală. Conținutul cărții se dovedește extrem de util, mai ales în ceea ce privește stilul de viață, fiind presărat cu idei practice despre gătit, îngrijire și întreținere corporală, terapii și valori personale.

“Descoperă-te” urmează a fi lansată oficial și în cadrul turneului din țară, când Andreea Raicu va acorda și autografe participanților în cadrul evenimentelor deja confirmate:

  • miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00 la Iași, la Cărturești Palas Mall;
  • joi, 15 noiembrie, începând cu ora 17:30 la Cluj, la Bookstory, co-speaker Raluca Anton;
  • marți, 04 decembrie, la București, la Cărturești Carusel.

Fotografiile cu Andreea Raicu au fost realizate de Alexandru Roșieanu, iar o parte dintre cele cu rețete de Marius Dragne. Adela Barbu este redactorul coordonator al întregului proiect.

„Descoperă-te” de Andreea Raicu este disponibilă pentru comandă pe site-ul Curtea Veche Publishing: https://www.curteaveche.ro/descopera-te.html

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: