Andreea Raducan isi lanseaza cartea “Reversul medaliei” la Iasi

Andreea Raducan la Iasi - Reversul medaliei

In perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Raducan, multipla campioana mondiala si olimpica la gimnastica, organizeaza un turneu de promovare a cartii autobiografice – “Reversul medaliei” – in 9 orase din tara (Craiova, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Iasi, Suceava, Constanta). Sambata, 23 iunie, de la ora 15:00, va invitam la Felicia Shopping Center (Str. Bucium, nr. 36), sa o intalniti pe Andreea, cu ocazia lansarii cartii autobiografice, “Reversul medaliei”.

“Reversul medaliei” este o carte extrem de emotionanta despre sportul de mare performanta, despre o sportiva care a gasit resursele necesare pentru a merge mai departe dupa nedreptatea de la Sydney. O carte care ne indeamna sa reflectam la propriul nostru destin, la inechitatile si durerile pe care le-am avut noi insine de infruntat.

“Aceasta carte autobiografica a fost scrisa la dorinta publicului, care a urmarit tremurand de emotie in fata televizorului competitiile gimnastelor din Romania. Si eu am fost una dintre ele. Performantele sunt asemanatoare, insa povestea fiecareia este diferita. Cat de frumoasa si grea este viata unui sportiv, a unei gimnaste de performanta! Cata munca si cate sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Si ce simte un campion cand saluta publicul de pe cea mai inalta treapta a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume intreaga.

Incepand din 19 mai am pornit in turneul de lansare a cartii. Ne dorim sa ajungem aproape de cei care vor sa afle detaliile unei povesti impresionante”, declara Andreea Raducan.

PARTENERI

“Reversul medaliei” este un proiect sustinut de compania RDS & RCS, avandu-i ca parteneri pe: Brenntag, Hyundai, Tarom, Yves Rocher, Stephanie Anais 1974, Metro, World Class, Hotel Dorobanti Iasi.

Partenerii media ai evenimentului: Prima TV, Kiss FM, Cronica Carcotasilor, Pro Sport, Zile si Nopti.

INFO

www.facebook.com/AndreeaRaducanOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Andreea Raducan isi lanseaza cartea “Reversul medaliei” la Iasi”

  1. roxana says:

    am citit cartea si este foarte frumoasa!

Scrie un comentariu: