Andreea Marin-Bănică se întâlnește cu mămicile la Iulius Mall/ 15 octombrie 2012

Andreea Marin-Bănică se întâlnește cu mămicile la Iulius Mall/ 15 octombrie 2012Şcoala Mamelor ajunge, pe 15 octombrie 2012, la Iulius Mall Iaşi. Andreea Marin-Bănică şi o echipă de specialişti le dau întâlnire mamelor la cafeneaua La Corniche, luni, de la ora 17.30, la o discuţie deschisă în centrul căreia va fi femeia, cu toate rolurile sale.

Indiferent dacă sunt mame în devenire, de nou născut, adolescent sau adult, toate doamnele sunt aşteptate la un dialog antrenant cu Andreea Marin-Bănică şi profesioniştii Şcolii Mamelor. Pot să împărtăşească din provocările pe care le întâmpină zilnic şi chiar să găsească soluţii.

Discuţiile nu se vor axa doar pe relaţia mamă – copil. Specialiştii şi vedeta TV vor vorbi şi despre echilibrul între viaţa de familie, profesie şi dorinţele proprii, drepturile femeii şi alte subiecte care să arate că viaţa trebuie trăită frumos şi demn.

Intrarea este liberă, aşa că în programul de mamă se poate strecura un eveniment pentru sufletul de femeie! Următoarele opriri ale Școlii Mamelor vor avea loc în oraşele Constanţa, Galaţi şi Ploieşti.

VIDEO: http://on.fb.me/Q5xlSJ

INFO

www.scoalamamelor.ro

www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

Scrie un comentariu: