André Rieu si ”Johann Strauss Orchestra” la Bucuresti

rieu-bucuresti

André Rieu alaturi de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra vine pentru prima data in Romania pentru a sustine cinci recitaluri in Piata Constitutiei din Bucuresti. Concertele vor avea loc pe 6, 11,12,13 si 14 iunie 2015.

André Rieu – Maestrul: Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume și a vândut mai mult de 40 de milioane de albume și DVD-uri. Lansarea sa internationala a venit în 1994 cu CD-ul “Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum și 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum și muzică populară din toate decadele.

André a fost denumit “Regele Valsului”. “Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile.” In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui și este un “conférencier” fermecător, care va interactiona cu publicul dupa fiecare piesa.

André canta la o vioară construită de Stradivarius in 1732. “Îmi place acest instrument. Îmi amintește de cantareata de opera Maria Callas – foarte pasionala“.

André Rieu – The Entertainer: În fiecare an, André si a lui Johann Strauss Orchestra, cor si solisti internationali sustin aproximativ 100 de concerte peste tot in lume, in fata a peste 1 milion de oameni. Turneele sale au fost prezente in Billboard Top 10 în ultimii zece ani. Spectacolele lui André te vor face sa razi, sa plangi si sa dansezi. Concerte sale nu sunt asemenea concertelor clasice rigide cu care esti obisnuit. Fii pregatit pentru o seara plina de distractie!

André Rieu – Omul de afaceri: André traieste si lucreaza in Maastricht. Compania sa este numita “André Rieu Productions”. 120 de angajați lucrează pentru André în mod constant la care se adauga alti 100 de colaboratori în turnee. Membrii orchestrei sale provin din zece tari. André are studio propriu de înregistrare, agentie de turism, o gradinita pentru copiii membrilor orchestrei, propriile autobuze (construit de Mercedes Benz) si detine un atelier complet in care se fac costumele pentru concertele sale. Compania detine patru seturi complete de scena, instrumente, costume etc .. Andre si orchestra calatoresc cu o echipa intreaga de bucatari, medici și antrenor de fitness.

André Rieu – Omul de familie: Pentru André Rieu, familia este cel mai important factor în succesul lui. Este casatorit de 40 de ani cu Marjorie, o fosta profesoara de germană și italiană. Cuplul are doi fii, Marc (care este pictor) și Pierre (care este vicepreședinte al André Rieu Productions). André si Marjorie au patru nepoti, dintre care trei au inceput deja sa studieze vioara.

Întotdeauna am vrut sa ma casatoreșc cu o femeie pe care nu numai ca o iubesc, dar cu care as putea lucra împreună. Fără Marjorie, visul meu nu s-ar fi realizat: Sa calatoresc în lumea intreaga cu propria mea orchestră. Și pentru aceasta voi fi mereu recunoscător.” André Rieu

BILETE

Biletele s-au pus in vanzare de miercuri, 10 decembrie 2014 si pot fi cumparate on-line de pe eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 172,5 si 864 lei, in functie de pozitia fata de scena.

  • VIP – De la 864,00 RON
  • Categoria I – De la 702,00 RON
  • Categoria II – De la 594,00 RON
  • Categoria III – De la 486,00 RON
  • Categoria IV – De la 378,00 RON
  • Categoria V – De la 270,00 RON
  • Categoria VI – De la 205,20 RON
  • Categoria VII – De la 172,80 RON

INFO

Web: www.andrerieu.com

FB: www.facebook.com/andrerieu

YouTube: www.youtube.com/user/AndreRieuTV

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: