(FOTO) Andra, preferata tuturor!

De la copii pana la cei mai in varsta, cu totii au venit in numar mare, sambata, 31 martie, la ERA Shopping Park, sa o vada pe Andra concertand. Considerata una din cele mai bune voci din Romania, Andra a strans un numar impresionant de spectatori care au aclamat-o si au dansat pe melodiile ei.

La concert au fost prezenti si cantareti internationali celebri precum Beyonce, Rihanna, Michel Telo sau Shania Twain, insa nu fizic. Melodiile lor au fost interpretate de trei domnisoare talentate si pline de energie, Alexandra Puscasu, Diana Bartolomei si Rawanne, care au cantat in deschiderea concertului.

Dupa ce sugubatul prezentator a tinut sala in suspans cateva minute bune, incercand sa le distraga atentia spectatorilor, Andra si-a facut aparitia, in jurul orei 19:30, spre incantarea publicului. Ea a deschis concertul cu cea mai noua melodie a sa, „What about us”, aflata in plina promovare. Nu au lipsit, insa, nici melodiile care au consacrat-o pe cantareata, „Doar o clipa”, „Dragostea e tot ce ramane”, „Baietii si fetele”, ba mai mult, aceasta si-a incheiat concertul cu o surpriza, interpretand o melodie populara.

Andra a fost primita cu aplauze, multe flori si chiar desene si scrisori din partea celor mici care au tinut sa-i spuna astfel cat de mult o iubesc.

Se pare ca faptul ca Andra este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania nu este doar un mit drept dovada stand ropotele de aplauze care au continuat chiar si dupa ce aceasta si-a incheiat concertul.

Autor: Ioana Georgiana Danila , an II, Comunicare si Relatii Publice

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “(FOTO) Andra, preferata tuturor!”

  1. 12345 says:

    Frumos articol! Bravo autoruluii!!

Scrie un comentariu: