Andra cinta la Era Park – simbata, 31 martie

Afis Andra - Era Park, 31 martie 2012

In plina campanie de promovare a noului single „What about us”, Andra vine sa concerteze la ERA Park! Astfel, una dintre cele mai iubite si bune voci din industria muzicala romaneasca va concerta in cadrul Centrului Comercial simbata, 31 martie, incepand cu ora 19:00.

Fanii vor avea sansa sa asculte piese celebre precum ”Telephone”, ”Abelya” sau ”Something New”, dar si deja celebra piesa ”What About Us”, aflata acum in plina promovare si difuzata de catre toate radiourile din tara.

Este pentru a doua oara cand Andra concerteaza la ERA Park. In urma cu doi ani, cantareata a sustinut un alt concert la ERA Park, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

„Primul concert Andra a fost un adevarat succes, a cucerit publicul cu totul. A fost o mare bucurie pentru noi sa vedem ce incantare a adus in randul clientilor nostri, asa ca am decis sa le facem o surpriza si am invitat-o din nou la ERA Park. Sunt sigur ca si acum vom avea multi spectatori, Andra fiind una dintre cele mai bune voci ale momentului si una dintre cele mai iubite cantarete din Romania!”, au declarat reprezentantii ERA Park.

Surprizele insa nu se opresc aici. In orele dinaintea concertului, toti cumparatorii ERA Park au sansa sa castige un bon de cumparaturi in valoare de 20 de lei. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa achizitioneze produse in valoare de cel putin 100 de lei din magazinele ERA Park si vor fi premiati automat cu un astfel de voucher!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: