ANCOM oferă stagii de practică pentru studentii din Iasi

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Natională pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii (ANCOM) – Directia Regională Iasi organizează sesiuni de practică profesională adresate studentilor Facultătii de Electronică, Telecomunicatii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universitătii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Stagiile de practică profesională, derulate în trei serii a câte 90 de ore de practică, se vor desfăsura în perioada 25 august – 15 septembrie 2014, 6 octombrie – 20 decembrie 2014 si 22 februarie – 11 mai 2015. Fiecare serie are acelasi portofoliu de practică si se adresează unui număr de 10 studenti.

În cadrul stagiilor organizate de ANCOM, studenţii vor afla informatii despre modalitatea de obtinere a autorizatiilor tehnice pentru emitătoarele de radiodifuziune sau televiziune si vor participa la acţiuni de depistare a emisiilor neautorizate, precum si la verificări ale echipamentelor si măsurători ale densităţii de putere a câmpului electromagnetic, având astfel posibilitatea să urmărească aplicatiile practice ale cunostintelor acumulate în facultate.

Apreciem interesul sporit al studentilor Facultătii de Electronică si Telecomunicatii din Iasi de a învăta de la expertii ANCOM si ne bucurăm că am putut sprijini până în prezent peste 90 de studenti în dezvoltarea lor profesională. Dorim ca, pe lângă noile deprinderi practice si cunostinte din domeniul telecomunicatiilor, studentii să participe si la îmbunătătirea programului de practică, exprimându-si propriile sugestii si păreri printr-o fisă de feed-back care le va fi pusă la dispozitie la sfârsitul programului”, a declarat Ovidiu BEJENARU, Directorul Directiei Regionale Iasi din cadrul ANCOM.

La sfârşitul stagiului de practică, studenţii vor primi o adeverinţă care va atesta faptul că au efectuat practică în cadrul ANCOM, Directia Regională Iasi.

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este instituţia care protejează interesele utilizatorilor de comunicaţii din România, prin  promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate, încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructură şi a inovaţiei. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitaţi www.ancom.org.ro şi www.portabilitate.ro. Pentru a compara ofertele de telefonie şi internet, intraţi pe www.veritel.ro.

INFO

ANCOM – Directia Regionala Iasi

Stradela Moara de Vant nr.37A, Iasi

Tel: 0372 84 5214

Fax: 0232 219 338

www.ancom.org.ro

www.portabilitate.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: