Ana Coman LIVE | GIST

Și simțim un poate, vedem un parcă, simțim un „haide, ce-ar fi dacă?” din partea voastră pentru seara de 6 august. De la ora 21:00, Ana Coman ne va încânta la Gist cu versiunea acustică a muzicii ei.

Organizatorii se vor asigura că vor pune destul vin la rece, să meargă numai bine cu versurile și cu senzația de vineri. Vouă nu vă rămâne decât să faceți din „poate” un „așa rămâne” și să vă bucurați de ce va fi.

Deși cântă de mică, de-abia prin 2018 Ana Coman și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii „Ana are cântec”. Ulterior, a susținut câteva concerte în cafenele sau cluburi underground, ca mai apoi în 2019 să i se alăture Dan Minel Stoica la clape și chitară și Daniel Olteanu la tobe și producție. Odată cu prima piesă în limba română, Contratimp, Ana a avut parte de o ascensiune mare și participări la festivaluri importante din țară (Electric Castle, Rocanotherworld, Open Camp, Astra Film Sibiu etc). În martie 2020 și-a lansat albumul de debut, 9 Missed Calls – 9 situații conectate de aceleași sentimente febrile, 9 nopți albe, 9 frici, 9 speranțe, 9 visuri, 9 „e ultima oară”, 9 țipete, 9 finaluri, 9 începuturi.

REZERVARE

We all deserve something, așa că intrarea la eveniment se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0748 808 019, în limita locurilor disponibile. Evenimentul va respecta normele de siguranță actuale, așa că vă rugăm să purtați masca în interior când vă ridicați de la masă, să păstrați distanțarea socială și să nu dansați, ca să evităm aglomerația.

INFO

GIST 

Str. Cuza Voda 4, Iasi

www.facebook.com/gistcoffee

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: