Ana Coman • CONCRETE Open Air Series | Acaju

CONCRETE Open Air Series aduce laolaltă și live, pe diferite scene din țară, trupele și comunitățile din noul val al alternativului românesc. O serie de evenimente nouă, la inițiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol

Deși cântă de mică, de abia prin 2018 Ana Coman și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii “Ana are cântec”. Ulterior, a susținut câteva concerte în cafenele sau cluburi underground, ca mai apoi în 2019 să i se alăture Dan Minel Stoica la clape și chitară și Daniel Olteanu la tobe și producție.

Odată cu prima piesă în limba română, Contratimp, Ana a avut parte de o ascensiune mare și participări la festivaluri importante din țară (Electric Castle, Rocanotherworld, Open Camp, Astra Film Sibiu etc). În martie 2020 și-a lansat albumul de debut, 9 Missed Calls – 9 situații conectate de aceleași sentimente febrile, 9 nopți albe, 9 frici, 9 speranțe, 9 visuri, 9 „e ultima oară”, 9 țipete, 9 finaluri, 9 începuturi.

Second show
Open doors: 17:00. Live: 17:30
First show
Open doors: 20:00. Live: 20:30

BILETE

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet? Un bilet costă 50 de lei și se poate achiziționa doar în pachete de 2, 3, 4 sau 6, în funcție de cum sunt poziționate mesele la Acaju. Acestea nu se pot vinde individual, iar mesele sunt distanțate corespunzător, astfel încât să se vadă bine de peste tot și să fie suficient spațiu între ele. Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător. Vă rugăm să nu mutați scaunele și mesele și să încercați pe cât posibil să nu vă ridicați să dansați, ci doar pentru alte motive esențiale.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: