Amintiri amuzante oferite de spiridusi la Palas Mall

amintiri-amuzante-palas-mall-fotografii-comice-craciun
O nouă surpriză inedită îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai la Palas Mall. Cei mici şi cei mari, care doresc să rămână cu o amintire frumoasă din Crăciunia, tărâmul de poveste din ansamblul urbanistic din inima oraşului, pot păstra fotografii comice cu personajele îndrăgite.

În zona food court, cu ajutorul unui dispozitiv unic în Iaşi, „Surpriza Spiriduşilor”, clienţii Palas îşi pot crea propriul tablou de sezon. Moş Crăciun, reni, oameni de zăpadă şi alte persoaneje din basme li se vor alătura în fotografia amuzantă. Tot ce trebuie să facă este să capteze imaginea feţei lor, să aleagă scena hazlie preferată şi să o expedieze pe adresa de e-mail. Astfel, vor rămâne cu o amintire frumoasă, care poate fi o felicitare veselă pentru prietenii lor.

Doritorii pot alege din 10 scenarii comice, fiind un bun prilej de a se destinde în timp ce aleg cadourile ideale pentru cei dragi. Alte noi ipostaze vor fi adăugate în perioada următoare, oferind zâmbete clienţilor amatori de bună dispoziţie. În plus, copiii vor avea un motiv în plus de bucurie vizitând Crăciunia, din Palas Mall. Tot pentru ei, Moşul a pus la dispoziţie un trenuleţ, care îi plimbă pe ştrengari prin Atrium.

INFO

www.palasiasi.ro
www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Georgiana Sandu, întâlnire cu fanii și lansare de carte la Iași

Scrie un comentariu: