Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber

Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber:  „Făt Frumos din lacrimă” și concerte live, propunerile din această săptămâna.

Pe lângă soare, vacanțe și zile petrecute împreună cu prietenii, vara aduce în Amfiteatrul Palas piese de teatru și concerte.

Cei mai mici sunt așteptați la teatru, în Amfiteatrul Palas. Duminică, de la ora 12.00, copiii vor afla povestea lui „Făt Frumos din lacrimă”. O reprezentație ce are la bază un basm despre curaj, lupta dintre bine și rău, dar și despre maturizarea personajului principal. Prezintă-i celui mic eroii copilăriei tale! Biletele pentru piesele de teatru se pot achiziționa de pe pagina Ateneului Național din Iași.

Pe lângă piesele de teatru, publicul ieșean se poate bucura și de muzică live. Astfel, sâmbătă, 12 iunie, cursanții de la Petran Music School vor încânta publicul cu vocea, acordurile de chitară, pian sau tobe de la ora 10.00. Duminica aduce în Amfiteatrul Palas un spectacol susținut de cântărețul și compozitorul internațional Cali. Descoperă cum se împletesc ritmurile muzicale cu accentul franțuzesc, de la ora 19.00. Spectacolul este organizat de Institutul Francez din Iași, iar intrarea este gratuită.

Vino la Amfiteatrul Palas și bucură-te de spectacolele în aer liber!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

”Trei”, după Luigi Lunari | Teatrul National Iasi

Comedia ”Atentie, aterizam!” | Ateneul National Iasi

Capra cu trei iezi | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: