Amfiteatru-auditorium in Gradina Botanica

Sâmbătă se inaugurează  amfiteatrul – auditorium de 400 de locuri din Grădina Botanică. Inaugurare va avea loc de la ora 18:00,  cand sucursala Iasi a Societatii Ornitologice Române (SOR) organizeaza evenimentul “Noaptea Privighetorilor”.

Acesta are doua parti: tur ornitologic ghidat, cu plimbare prin Gradina Botanica si un concert de muzica clasica sustinut de Essenza Quartet.

Rezonanța celor patru instrumente este suficient de puternică pentru a fi auzită cu ușurință într-o încăpere spațioasă, dar, în același timp, transparența sunetului va permite invitaților să poarte o conversație plăcută. Repertoriul diversificat cuprinde cover-uri, muzică românească şi internaţională, tangouri, valsuri, muzică clasică dar şi muzică de film.

Pe 1 iunie, in acelasi loc, în cadrul #FIEIasi 2017, Ateneul din Iași va pune în scenă piesa „Alice în Țara Minunilor”. “Spectacolul acesta este cadoul Ateneului pentru cei mai tineri spectatori ai Iasului. El este realizat in parteneriat cu Universitatea Cuza prin Gradina Botanica, iar accesul va fi gratuit pentru public. Este primul spectacol din cadrul proiectului nostru «Ateneului in oras» ce implica derularea unor spectacole in spatiile publice din urbe“, a declarat Andrei Apreotesei.

INFO

Gradina Botanica ”Anastasie Fatu”

Str. Dumbrava Rosie nr. 7-9, Iasi

Tel.: 0232 201373

Email: gbot.is@uaic.ro

Web: botanica.uaic.ro

FB: www.facebook.com/gradina.botanica.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Hai afara la Yoga

Craciun muzical la Palas, joi se aprind luminitele de sarbatori

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Judecata Poveștilor” cu magicianul Marian Râlea

Concert vocal-simfonic în cadrul Anului cultural Franța-România

Lansarea la Iași a romanului „Portocalele verzi”

”O seara romaneasca” in Gradina Palas

Scrie un comentariu: