American Corner’s Movie Club – seri de filme gratuite la Biblioteca Judeţeană Iaşi

Biblioteca Judeteană Gh. Asachi Iasi, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George  Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru vă invită la American Corner’s Movie Club.

Prin acest program American Corner Iasi oferă publicului iesean proiectii ale unor filme celebre din cinematografia americană. Acestea pot fi vizionate joia, o dată la 2 săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

Joi, 29 mai 2014, de la ora 18 va rula filmul Hair (1979), în regia lui Milos Forman. Din distribuţie: John Savage, Beverly D’Angelo). Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Artă ”George Enescu” Iaşi.

Accesul este gratuit pentru toti utilizatorii înscrisi la Biblioteca Judeteană Iasi, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Informaţii suplimentare  la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

INFO

Biblioteca Judeteană Iasi

Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj

www.bjiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Jazz in Copou – Jam Session Night @Meru

Film la Meru: Plimbare sub clar de lună cu bunicul @Kinedok

Film la Meru: ”Hala Matache Măcelarul-O rană urbană adâncă”

Scrie un comentariu: