American Corner Iași aniverseaza 10 ani

Afis-aniversare-10-ani-AC

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi vă invită vineri, 10 iulie 2015, începând cu ora 10.30, la Compartimentul American Corner, pentru a marca aniversarea de 10 ani de la implementarea programului „American Corners România” în Iași.

Ambasada S.U.A. la București va fi prezentă prin intermediul celor doi invitați speciali: Ronald E. Hawkins Jr., Consilier pentru presă și Cultură și Monica Drăgan, Director Centrul de Resurse. Evenimentul este un prilej de prezentare a celor mai importante programe derulate de American Corner Iaşi, dar şi un mod de a mulţumi colaboratorilor şi partenerilor, fără de care aceste programe nu ar fi fost posibile.

Momentul aniversar organizat cu această ocazie include: English Through Role-Play susţinut de elevi de la Școala EuroEd, Volunteers Shine Moments – voluntarii împărtăşesc din experienţa câştigată în cadrul programului de voluntariat desfăşurat la American Corner, America, My Love! – Celebrating the 4th of July – eseuri în lectura autorilor, Dancing Our Shoes Off – de la gimnastică aerobică la rock’n’roll, cu participarea dansatorilor premiați în cadrul concursurilor naționale și un moment artistic susținut de Șcheia Gymnasium Band.

PROGRAM

Program-aniversare-10-ani-A

Inaugurat în iunie 2005, American Corner este un parteneriat între Biblioteca Județeană Iași şi Ambasada SUA la Bucureşti. Compartimentul funcţionează în sistem de împrumut la domiciliu şi sală de lectură, fiind, în acelaşi timp, o platformă pentru programe pe diverse teme legate de cultura şi civilizaţia Statelor Unite: cursuri de limba engleză, proiecţii de film, ateliere şi sesiuni de informare cu participarea unor invitaţi americani, evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor tradiţionale americane.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail:  americancorneriasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: