„America, venim!” proiectat în cadrul programului „Filme românești de azi”, la ICR Budapesta

image001

În 22 august 2016, ora 19.00, Institutul Cultural Român Budapesta continuă programul „Filme românești de azi”, cu proiecția filmul artistic românesc „America, venim!” (r. Răzvan Săvescu, 2014), la sediul institutului.

Din distribuția filmului de debut în lungmetraj al regizorului Răzvan Săvescu fac parte: Tania Popa, Ioana Blaj, Andreea Birsan, Alina Berzunteanu, Alexandru Bindea, etc.

Filmul va fi prezentat publicului cu subtitrare în limba maghiară.

Reamintim că filmul „America, venim!” a fost prezentat în premieră în Ungaria de Institutul Cultural Român Budapesta cu prilejul „Săptămânii filmului românesc la Budapesta”, în 13 octombrie 2015.

America, venim! este un film pe care vi-l recomand pentru că este o doză consistentă de umor, construită pe un scenariu foarte curajos, semnat de Răzvan Săvescu şi Oana Ioachim, despre stereotipuri umane în teatrul şi filmul românesc, despre aspiraţiile de reuşită artistică peste hotare ale actorilor noştri, despre aparenţe şi salvarea acestora, despre comportamente tipic româneşti, dar şi despre valori precum prietenia şi familia. (Ileana Andrei)

INFO

ICR Budapesta

Izsó u. 5. Budapest 1146

www.facebook.com/ICR Budapesta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: