America şi Canada dansează pe muzica băieţilor de la Fly Project

fly-project

Au atins o lume intreaga cu piesele lor si acum au ajuns sa dea tonul la dans pentru America si Canada. Hit-ul international Toca Toca a fost preluat de unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America si Canada, formatul vandut in toata lumea, So You Think You Can Dance, in juriul caruia se afla si Jason Derulo.

“Suntem fericiti si onorati ca muzica noastra face oamenii sa danseze, sa se bucure si da startul celor mai tari petreceri in lumea intreaga. Show-ul So You Think You Can Dance este cunoscut in toata lumea si suntem incantati sa fim asociati cu el si piesele noastre sa fie alese pentru dansurile din emisiune” spune Tudor.

Muzica lui Tudor si Dan a cucerit tara dupa tara pana in America Latina, unde a ajuns la sute de milioane de telespectatori prin cea mai importanta emisiune a televiziunii Fox, un late night show la care Fly Project a fost invitatul special. Baietii au avut o serie de emisiuni, show-uri si interviuri pe taramul latin la inceputul verii si sunt asteptati sa revina acolo cat de curand.

Fly Project continua turneul international “#MostWanted” in Macedonia, saptamana aceasta, apoi in Rusia si Turcia pana la finalul lunii, si lanseaza un album cu Warner Latin America.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: