Am Fost La Munte Si Mi-a Placut LIVE @RocknRolla Iasi

La doar câteva luni de la lansarea celui de-al doilea material discografic, băieții de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut au decis că e momentul să se întoarcă la treabă și să revină pe scenă cu un nou turneu care cuprinde și mai multe orașe decât cel din luna septembrie. #Mvntele vă așteaptă la un nou concert la Iasi, in RockNRolla, pe 31 martie 2018, începând cu ora 21:00.

La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții au lansat primul material Full-Length, numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu. Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

REZERVARE

Support Artisti: 20 lei. Rezervări: 0756 213 284.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (fosta locatie Backdoor).

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: