AltIasi implineste 4 ani, organizeaza o petrecere si lanseaza un proiect-surpriza/ 20 octombrie

afis AltIasi implineste 4 ani, organizeaza o petrecere si lanseaza un proiect-surpriza/ 20 octombrie

Sambata, 20 octombrie, proiectul AltIasi, dedicat evenimentelor culturale si oamenilor cu dichis din Iasi, aniverseaza 4 ani. Cu aceasta ocazie, echipa AltIasi isi sarbatoreste nu numai varsta, dar si pe toti cei care se simt curajosi intru cultura si noutate. Petrecerea va avea loc in aceeasi zi, de la ora 19:30, la Teatru Fix, iar invitatii pe buna dreptate se pot astepta la un spectacol al celor care vor, pot si reprezinta un alt Iasi.

INVITATI

Nu de putine ori am zis ca AltIasi este un proiect cu si pentru oameni deschisi la minte; o dovedim si sambata, cand invitatii vor putea “gusta” cate putin din ingredientele principale ale alt orasului nostru, mandru, de altfel, sa pregateasca scena pentru adevarati ambasadori ai unui alt Iasi.

– Emil Brumaru (Carte)

– Cosmin Vaman si George Stanciulescu (Muzica)

– Florin Lazarescu (Film)

– Claudia Chiras si Loredana Cosovanu (Teatru)

Tot in cadrul petrecerii va avea loc lansarea unui proiect–surpriza, pregatit de echipa AltIasi pentru cei interesati de domeniul cultural si al industriilor creative. Dupa momentul artistic, mai exact incepand cu ora 22:00, va avea loc after-party-ul, unde toti cei care doresc se pot alatura echipei si prietenilor AltIasi.

De 4 ani, AltIasi isi informeaza cititorii cu privire la evenimentele culturale din orasul nostru si ii apropie de oamenii, cartile, locurile sau filmele sale cu adevarat valoroase. Iar asta intrucat cultura isi are rostul numai daca ajunge la oameni, cei care justifica astfel scopul proiectului nostru, ce promoveaza si totodata traieste in alternativele culturale din Iasi.

Intrarea este gratuita si se face exclusiv pe baza de invitatii, accesul fiind insa liber pentru after-party-ul care va incepe de la ora 22:00.

INFO

Site: www.altiasi.ro

Facebook: www.facebook.com/AltIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: