Alternosfera – ”Arhitectul din Babel” la Iasi

Alternosfera revine la Iași cu un concert în Underground Club. Evenimentul va avea loc pe 26 octombrie, începând cu ora 21.00. 

Recent a fost lansat albumul Arhitectul din Babel, cel de-al VI-lea material discografic Alternosfera, prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 20 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511; Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică; Flori din Groapa Marianelor (EP); Virgula; Epizodia; Haosoleum și Arhitectul din Babel.

BILETE

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua Iabilet la următoarele prețuri: Early Bird (primele 50) – 60 lei; Presale – 80 lei. Numărul biletelor este limitat.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

”Gringotronic” – o aventură în lumeea spectacolului multimedia, cu A G Weinberger

Phoenix la Iasi : Fie sa Renasca Tour ’19

Marius Matache în concert la Retro Cafe Iași

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Redeschiderea Muzeului „Sf. Ierarh Dosoftei – Mitropolitul” Iași

30 ANI DE LIBERTATE. Proiecţie de film şi discuţie moderată

Concert vocal-simfonic de Crăciun | CCS Iasi

Concert vocal-simfonic de Crăciun | Palas Iasi

Scrie un comentariu: