Alina Mungiu Pippidi va conferentia la UAIC

Evenimentul este organizat de Alianta pentru o Romanie curata si are loc vineri, 16 decembrie, in Sala Senatului UAIC, de la ora 12. Studentii de la Universitatea “Al.I. Cuza” Iasi au posibilitatea sa invete cum ar putea sa schimbe Romania de la Alina Mungiu Pippidi.
Alina Mungiu Pippidi

Alina Mungiu Pippidi, presedintele Societatii Academice din Romania si profesor de politici publice la Hertie School of Governance Berlin, va modera discutia ale carei concluzii va duce la raspunsul unor intrebari esentiale. “De ce romanii nu iau Premiul Nobel?”, “Ce s-ar putea face ca societatea noastra sa devina mai competitiva?” sau “Ce ne lipseste fata de alte tari?” sint doar citeva din intrebarile al caror raspuns poate face ca tinerii studenti sa schimbe ceva in gindirea romaneasca.

Alina Mungiu Pippidi s-a nascut si a studiat la Iasi, cartile si articolele sale fiind traduse in mai multe limbi. A predat si a conferentiat pe teme legate de tranzitia lumii postcomuniste in mai multe universitati, printre care Harvard, Stanford, Princeton, Oxford.

Autor: Alexandra COROLEA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: