Alina Manole LIVE, in Underground Pub

“Luna Patrata” inseamna un cantec, un album, o casa de discuri, o companie de cuvinte si, cel mai important, inseamna o comunitate foarte mare de “lunatici”, ale caror iubiri reale si istorii de viata sunt descrise, atat de special, in muzica Alinei Manole. O reuniune de suflet pe singura planeta muzicala pe care au loc si indragostitii, si amantii, si…pacatosii va avea loc în Iasi, pe 3 februarie 2018, in clubul Underground.

Alina Manole va ajunge in Iasi impreuna cu colegii ei de scena Raul Kusak (pian) si Adi Tetrade (tobe).
Playlistul va include cantece noi, dintre cele care asteapta cu nerabdare lucrul in studio pentru un nou album, si cantece deja stiute, fredonate, aplaudate. Oricum, ca intotdeauna, cei care vin la concertele Alinei se aduna minunat intr-un corp comun ce devine membru al trupei. Cateva titluri “obligatorii” putem deja anunta: Cutia Pandorei, De 30 de ani, Langa mine, Tu taci, Adevarul, Ea nu ma stie, Casatorie in stil italian, Fix in seara asta, Luna Patrata…

Concertul este anuntat la ora 20:00. Recomandam rezervarea din timp a locurilor si cumpararea biletelor prin intermediul iabilet.ro si ii rugam pe cei care doresc sa vina la concert sa ajunga la timp. Pretul biletelor: 30 de lei la achizitionarea online prin iabilet.ro (este necesara rezervarea de locuri dupa cumpararea de bilete la numarul de telefon 0735.004.001 intre orele 18:00-22:00) sau 40 de lei in seara evenimentului, la intrare.

Colectia muzicala 3 A.M. ce contine cele 3 discuri mari ale Alinei (“Luna Patrata”, “Dragoste in 3” si “Fericirea de Luni”, titluri ale caror tiraje au fost epuizate demult), adunate impreuna, intr-o cutie magica, va fi disponibila in numar limitat in seara concertului. In plus, dat fiind faptul ca Alina este si autoare de carte, adultii cu copii sau copilarosi pot “studia” si achizitiona cartea “Aventurile ratoiului Adalbert”!

Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de vocea aparte si de armoniile pe care le construieste, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii, intre subiecte tabu sau copilaroase. Este un lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent (“Luna Patrata”, “Cu drag”, “Dragoste in 3”, “Fericirea de Luni”)

BILETE

Rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00). Presale: 30 lei si 40 lei la intrare, in ziua evenimentului.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: