Alin Vorniceanu va alerga timp de 24 de ore pentru o cauza caritabila

Kinetic Pro Move și Asociația Țara Tinerilor Uniți (ATTU) vor organiza sâmbătă, 29 iulie, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, evenimentul caritabil „Maratonul Speranței”.

Cu această ocazie, Alin Vorniceanu, preparator fizic la Kinetic Pro Move, va alerga timp de 24 ore pentru o fată de 17 ani suferindă de epidermoliză buloasă (boala fluturașului), o afecțiune congenitală care se manifestă prin dezvoltarea de erupții veziculare pe piele și mucoase ca răspuns la traumatisme minore, căldură și fricțiune.

Venitul lunar al familiei este de 700 de lei proveniți din ajutorul social și indemnizația de însoțitor a mamei, bani ce sunt insuficienți pentru a acoperi costurile tratamentului și pentru nevoile de zi cu zi ale familiei. Tratamentul costă 500 de lei la care se adaugă cheltuielile necesare transportului până la Iași, acolo unde fata este supusă periodic investigațiilor medicale.

Minora urmează și un tratament pentru inimă. Conform afirmațiilor mamei fata are dureri insuportabile de cap din cauza afecțiunilor de care suferă. Având în vedere condiția medicală a minorei aceasta necesită o internare de șapte zile în fiecare lună. Părinții depun eforturi considerabile pentru a obține banii necesari tratamentului. Necesitatea procurării lunare a tratamentului pentru tratarea afecțiunilor de care suferă Mihaela face imposibilă dorința familiei de a face îmbunătățiri asupra spațiului de locuit. Cu ajutorul preotului din sat, anul trecut au ridicat doua camere ce nu sunt locuibile, deoarece nu sunt dotate cu acoperiş şi geamuri.

Pe baza unei donații îl veți putea susține pe Alin, alergând alături de el pe pistă și împreună să aduceti zâmbetul pe buze familiei greu încercate de soartă.

Puteți face donații și în contul deschis la banca Transilvania: RO76BTRLRONCRT0254584004

INFO

Asociația Țara Tinerilor Uniți (ATTU)

steliandragoi@taratineriloruniti.info 

www.facebook.com/taratineriloruniti

www.facebook.com/Kinetoterapie.Masaj.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: