„Alfabetul năzdrăvan” se joaca la Târgul pentru Școala EXCELSIOR

Spectacolul de teatru „ALFABETUL NĂZDRĂVAN” se va juca in Atrium Palas Mall Iași, in cadrul Târgului pentru Școala EXCELSIOR. Intrarea este gratuită.

Regia: Ionuț Gînju. Distribuția: Arun Cotic și Ionuț Gînju. Durata spectacolului: 60 min.

Motto: „Teatrul a fost și va fi alfabetul misterios al sufletului!”

„Alfabetul năzdrăvan” este un spectacol cu certe valențe educative și artistice. Punerea în scenă transformă spectacolul într-o lecție de viață, de dragoste pentru tot ce e frumos, oferind ocazia de a descoperi taina alfabetului. Spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care copiii sunt invitați să călătorească în lumea magică a literelor, să recite poezii, ghicitori, proverbe.

Textul piesei recuperează parfumul duios al amintirii din copilărie și pătrunde cu delicatețe și o înțelegere dătătoare de mare emoție pe teritoriul fragil al sufletului de copil, surprinzând ingenuitatea, curiozitatea la acea intensitate irepetabilă dată doar de vârsta când ochii sunt larg deschiși către lume în întregul ei și totul este un bulgăre de trăiri ce își așteaptă modelarea, cu înțelegere, răbdare, dedicare și nespus de multă iubire.

Povețele, nucleu forte al acestui univers, nu au deloc stridență didacticistă, ci curg firesc și lin, cu simplitatea și seninătatea iradiantă a câte unui proverb ori a unei personificări insolite.

INFO

Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi

www.facebook.com/Targulpentruscoalaexcelsior

PE ACEEASI TEMA:

Perfect | PREMIERĂ la Ateneul National Iasi

Spectacolul „Albinuta”, de Grigore Vieru

“Pijamale” | Ateneul National Iasi

Făt Frumos din lacrimă | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trenul disperării. Acea duminică | Ateneul National Iasi

Orchestra de tineret a Iașului | Amfiteatrul Palas

Anii noștri de glorie | Cinema Ateneu

Neidentificat | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: