„Alfabetul năzdrăvan” se joaca la Târgul pentru Școala EXCELSIOR

Spectacolul de teatru „ALFABETUL NĂZDRĂVAN” se va juca in Atrium Palas Mall Iași, in cadrul Târgului pentru Școala EXCELSIOR. Intrarea este gratuită.

Regia: Ionuț Gînju. Distribuția: Arun Cotic și Ionuț Gînju. Durata spectacolului: 60 min.

Motto: „Teatrul a fost și va fi alfabetul misterios al sufletului!”

„Alfabetul năzdrăvan” este un spectacol cu certe valențe educative și artistice. Punerea în scenă transformă spectacolul într-o lecție de viață, de dragoste pentru tot ce e frumos, oferind ocazia de a descoperi taina alfabetului. Spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care copiii sunt invitați să călătorească în lumea magică a literelor, să recite poezii, ghicitori, proverbe.

Textul piesei recuperează parfumul duios al amintirii din copilărie și pătrunde cu delicatețe și o înțelegere dătătoare de mare emoție pe teritoriul fragil al sufletului de copil, surprinzând ingenuitatea, curiozitatea la acea intensitate irepetabilă dată doar de vârsta când ochii sunt larg deschiși către lume în întregul ei și totul este un bulgăre de trăiri ce își așteaptă modelarea, cu înțelegere, răbdare, dedicare și nespus de multă iubire.

Povețele, nucleu forte al acestui univers, nu au deloc stridență didacticistă, ci curg firesc și lin, cu simplitatea și seninătatea iradiantă a câte unui proverb ori a unei personificări insolite.

INFO

Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi

www.facebook.com/Targulpentruscoalaexcelsior

PE ACEEASI TEMA:

”AMADEUS”, cu Claudiu Bleonț | Ateneul National Iasi

Sindromul Quijote | Teatrul National Iasi

Spectacolul de teatru ”Memoria apei”

Masaj | Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: